Affiliates

/Affiliates
Affiliates2018-04-23T15:18:46+00:00
Loading...

Affiliateprogramma Fotoboeken.nl

Via het affiliateprogramma van Fotoboeken.nl kun je geld verdienen door het plaatsen van een advertentie op je website. Aanmelden voor het affiliateprogramma is uiteraard volledig gratis.

Hoe werkt het affiliateprogramma?

  1. Plaats een link naar Fotoboeken.nl op jouw website.
  2. We ontvangen jouw bezoekers op Fotoboeken.nl.
  3. Verdien commissie als je bezoeker bij ons bestelt.

Wat is de commissie?
De commissie bedraag € 4,35 excl. BTW per sale.

Over Fotoboeken.nl

Fotoboeken.nl is specialist als het gaat om fotoboeken met hoogwaardige afdrukken en hoge kwaliteit papier. De missie van Fotoboeken.nl is dan ook om iedereen de kans te geven herinneringen zo mooi mogelijk te laten vereeuwigen in een prachtig fotoboek.

De producten zijn geliefd onder beroeps- en hobbyfotografen. Naast fotoboeken levert Fotoboeken.nl wanddecoratie, wenskaarten en kalenders van dezelfde kwaliteit. Een professioneel eindproduct zonder reclame-uitingen en streepjescodes, gecombineerd met persoonlijke service onderscheidt Fotoboeken.nl.

De productie, afwerking en supportwerkzaamheden worden verricht onder één dak, dat maakt Fotoboeken.nl een unieke en flexibele organisatie. Fotoboeken.nl is een handelsnaam van Telstar Photo Products B.V. gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland) en sinds 2008 actief op zowel de Nederlandse als Belgische fotoboekenmarkt.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws & updates?
› Schrijf je in voor de nieuwsbrief