Cursus Fotoboek Maken

Van je eigen digitale foto's een mooi fotoboek maken: leuk om zelf te doen, origineel, persoonlijk en... eenvoudig.

Voor iedereen die huiverig is te beginnen met het maken van een fotoboek, organiseren wij de cursus.

Schrijf je in voor de cursus

Heb je digitale foto's op de computer staan en doe je daar verder eigenlijk weinig tot niks mee? Is dat niet zonde? Zou het niet veel leuker zijn om die foto's in een mooi fotoboek te hebben dat je makkelijk aan iedereen laat zien of zelf nog eens terug kijkt?

Steeds meer mensen maken de stap. Ze gaan aan de slag met onze software en maken een persoonlijk fotoboek met hun eigen digitale foto's. Tegelijkertijd zien we een grote groep mensen die nog wat huiverig is ermee te beginnen. Hoor jij bij deze laatste groep? Dan is onze cursus echt iets voor jou!

Je hoeft niet bijzonder bekwaam te zijn met de computer om een fotoboek te kunnen maken. Enige ervaring met gebruik van de muis is natuurlijk mooi meegenomen, maar veel kennis heb je echt niet nodig!

Wat kan ik van de cursus verwachten?

De cursus is verspreid over twee avonden van +/- 2,5 uur. Op deze avonden leggen wij je uit hoe eenvoudig en bovendien leuk het is om met je eigen foto's een mooi fotoboek te maken. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee en een versnapering start de eerste uitleg. Natuurlijk ga je daarna zelf aan de slag. Als je jezelf inschrijft, sturen wij een USB-stick toe zodat je zelf de digitale foto's mee kunt nemen. Met je eigen foto's ga je vervolgens een fotoboek maken. Je krijgt vooraf de nodige uitleg, maar uiteraard zullen er ook verschillende mensen rondlopen om vragen te beantwoorden.

Vanzelfsprekend zorgen wij dat er een moderne laptop voor je klaar staat. Na de twee cursusavonden heb je zelf een fotoboek gemaakt dat je krijgt thuisgestuurd en kun je bovendien vanaf dat moment zelf een fotoboek maken.

Voor de zekerheid krijg je ook nog een document met uitleg van ons toegestuurd om eventueel terug te kijken en een cadeaubon van € 5,00 voor bij de volgende bestelling.

Deelnemen aan de cursus?

Bel (015) 361 54 70 voor meer informatie.