Fotoboek A4 staand / liggend

///Fotoboek A4 staand / liggend
Fotoboek A4 staand / liggend2018-11-01T09:13:33+00:00
Fotoboek Liggend iBood

Instructies iBood-actie

De bij iBood aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke start met FB185IBD en kan worden gebruikt voor het maken van een Fotoboek A4 staand of liggend met 110 pagina’s. De code kan worden verzilverd tijdens het bestelproces.

Extra opties, levering & actievoorwaarden
Hoe het werkt
Een aantal eenvoudige stappen voor het maken van een fotoboek
  • Selecteer het product [Fotoboeken] > [Liggende fotoboeken] > [Fotoboek A4 liggend met foto omslag] of [Staande fotoboeken] > [Fotoboek A4 staand met foto omslag]
  • Maak het fotoboek op met foto’s en teksten

  • Bestel het product door in de software op het [winkelwagen]-icon te klikken

  • Maak een account en volg de stappen op het scherm

  • Vul tijdens de bestelprocedure de kortingscode die begint met FB185IBD in waar staat ‘Kortingscode’ en klik op [Toepassen] om de korting te verrekenen

  • Plaats de bestelling, deze wordt binnen 5-7 werkdagen verzonden

Let op: het programma start automatisch met 20 pagina’s. Uiteraard is het mogelijk pagina’s toe te voegen (of te verwijderen). Je kunt dit doen door bovenin het menu te klikken op [Pagina] > [Toevoegen] of [Pagina] > [Verwijderen].

Extra opties
Meer pagina’s, platliggend papier & coating

Wil je het fotoboek nog mooier maken? Dat kan! Zo kun je het boek voor 40 cent per pagina dikker maken, ervoor kiezen de foto’s te laten afdrukken op platliggend papier of de foto’s een mooie afwerking te geven met hoogglans coating.

Foto omslag
Meer pagina’s

€ 0,40
per pagina

Platliggend papier
Platliggend papier

€ 0,30
per pagina

Coating

€ 0,20
per pagina

Let op: standaard wordt hoogglans coating aangeboden. Deze optie kan in de eerste stap van het bestelproces worden gewijzigd door bij dit onderdeel te klikken op [Wijzigen]. Kies vervolgens voor “Geen coating” of “Fotopapier”.

Levering

Alles over de levertijd en verzending

Bij het bestellen van je fotoboek kun je ervoor kiezen het te laten bezorgen (€ 4,95 binnen Nederland / € 8,45 voor België), maar het is ook mogelijk om de bestelling bij Fotoboeken.nl op te halen in Pijnacker (Zuid-Holland). De levertijd is 5-7 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Actievoorwaarden
Uitleg over de geldigheid en het inwisselen van de code

De bij iBood aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode die te besteden is bij Fotoboeken.nl t/m 28 mei 2018. De kortingscode is alleen geldig op het product ‘Fotoboek A4 liggend met foto omslag’ of ‘Fotoboek A4 staand met foto omslag’ en heeft de winkelwaarde van dit product met 110 pagina’s (€ 60,95). De verzendkosten zijn niet inbegrepen; verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95. Uiteraard kunnen extra opties (extra pagina’s, coating, platliggend papier) worden afgenomen; eventueel prijsverschil kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.

De kortingscode kan tijdens het bestelproces worden ingevuld waar staat ‘Kortingscode’ en na het klikken op [Toepassen] wordt de korting verrekend. De kortingscode kan slechts bij plaatsing van één bestelling worden verrekend; er is geen sprake van resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingscodes van Fotoboeken.nl. Tijdens een bestelling bij Fotoboeken.nl kan één kortingscode worden verzilverd; wanneer je meerdere vouchers koopt voor het bestellen van meerdere fotoboeken, dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen.

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

Onze fotoproducten zijn regelmatig in de aanbieding dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van aanbiedingennieuws en updates.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws & updates?
› Schrijf je in voor de nieuwsbrief