iBood

De kortingscodes van deze actie zijn verlopen op maandag 18 april en zijn niet meer te gebruiken.

Instructiepagina iBood actie

Fotoboek A4 staand / liggend met 110 pagina's en foto omslag

De bij iBood aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke start met FBIBD of FBHIBD.

Deze kortingscode kan worden verzilverd tijdens het plaatsen van je bestelling.

Fotoboek A4 staand / liggend met 110 pagina's en foto omslag

Zo werkt het

  1. Download de gratis software
  2. Selecteer het product "Fotoboeken " > "Liggende fotooeken" > "Fotoboek A4 liggend met foto omslag" of "Fotoboek A4 staand met foto omslag"
  3. Bestel het product door in de software op het winkelwagentje te klikken
  4. Maak een account aan en volg de stappen op het scherm
  5. Vul tijdens de bestelprocedure de kortingscode die begint met FBIBD of FBHIBD in waar staat 'Kortingscode' en klik op [Toepassen] om de korting te verrekenen
  6. Plaats de bestelling, deze wordt binnen 5-7 werkdagen verzonden

Een fotoboek met 110 pagina's

De kortingscode is ter waarde van een fotoboek met 110 pagina’s, maar het start in ons programma met 20 pagina’s. Het is mogelijk pagina's toe te voegen (of te verwijderen) door bovenin het menu te klikken op [Pagina] > [Toevoegen] of [Pagina] > [Verwijderen]. Wanneer 110 pagina’s voor jou niet voldoende is, is het mogelijk om het fotoboek aan te vullen tot maximaal 160 pagina’s. De meerprijs voor extra pagina’s is € 0,40 per pagina.


Platliggend papier: maakt je fotoboek nog mooier

Als je kiest voor een fotoboek met platliggend papier (lay-flat) worden de foto’s afgedrukt op een speciaal papier dat ervoor zorgt dat het fotoboek volledig vlak openligt.

Zodra je start met het maken van het fotoboek, wordt de upgrade naar platliggende papier aangeboden; de meerprijs voor platliggende papier is € 0,30 per pagina.

Hoog- of zijdeglans coating

Met coating wordt je fotoboek nog mooier! De coating zorgt voor meer contrast en kleurdiepte waardoor foto’s vaak beter tot hun recht komen. Ook zorgt het ervoor dat de pagina's minder snel krassen en bovendien zijn de pagina's afneembaar met een droge doek. Door het gebruik van coating, benadert het eindproduct nog beter de kwaliteit van echt fotopapier. Je kiest deze optie tijdens het bestelproces; standaard wordt de hoogglans coating geselecteerd. Door bij dit onderdeel te klikken op [Wijzigen] kun je ook kiezen voor zijdeglans of geen coating. De meerprijs voor hoog- of zijdeglans coating is € 0,20 per pagina.

Levertijd en verzending

Bij het bestellen van je fotoboek, kun je ervoor kiezen om het fotoboek te laten bezorgen (€ 4,95 binnen Nederland), maar het is ook mogelijk om de bestelling bij Fotoboeken.nl op te halen in Pijnacker (Zuid-Holland). De levertijd is 5-7 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Heb je een vraag?

De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.

Download software

Huidige versie: v2016.3.1

Werk je op een tablet?

Start dan met online opmaken van het product door onderstaand te klikken op het product van je keuze.


Actievoorwaarden

De bij iBood aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode die te besteden is bij Fotoboeken.nl t/m 14 april 2016. De kortingscode is alleen geldig op het product 'Fotoboek A4 liggend met foto omslag' of 'Fotoboek A4 staand met foto omslag' en heeft de winkelwaarde van dit product met 110 pagina's (€ 60,95). De verzendkosten zijn niet inbegrepen; verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95. Uiteraard kunnen extra opties (extra pagina’s, coating, platliggend papier) worden afgenomen; eventueel prijsverschil kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.

De kortingscode kan tijdens het bestelproces worden ingevuld waar staat 'Kortingscode' en na het klikken op [Toepassen] wordt de korting verrekend. De kortingscode kan slechts bij plaatsing van één bestelling worden verrekend; er is geen sprake van resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingscodes van Fotoboeken.nl. Tijdens een bestelling bij Fotoboeken.nl kan één kortingscode worden verzilverd; wanneer je meerdere vouchers koopt voor het bestellen van meerdere fotoboeken, dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen.