Software update (versie 3.3.0)

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe versie van de software met daarin een groot aantal aanpassingen en verbeteringen. Vanaf januari 2015 is de nieuwe software hier te downloaden. Onderstaand een overzicht van alle nieuwe functies en aanpassingen.

Versie 3.3.0 downloaden

Heb je de nieuwe software gedowload maar was je nog bezig in een fotoboek? Geen probleem!
Je kunt de producten uit de vorige versie nog gewoon openen, afmaken en bestellen.

Platliggend papier

Wanneer je kiest voor een fotoboek met platliggend papier (lay-flat) dan worden je foto's afgedrukt op een speciaal papier dat er voor zorgt dat het fotoboek volledig vlak open ligt.

Doordat de pagina's vrijwel naadloos op elkaar aansluiten, is een fotoboek met platliggend papier zeer geschikt voor foto's die beide pagina's bedekken (spreads).

Nieuwe producten

Het assortiment is uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten:

Nieuwe achtergronden, plakboek items en maskers

Er zijn een heleboel nieuwe achtergronden, plakboek items en maskers beschikbaar. Deze worden als losse update in de software aangeboden. Bekijk hier een overzicht van alle achtergronden en hier een overzicht van alle plakboek-items. Je kunt de toevoegingen ook handmatig downloaden door in de software te klikken op [Maak een nieuw project] > [Zoeken naar updates].

Wisselen van product

Het is nu mogelijk te wisselen tussen de producten als je al bent gestart met het maken van een fotoboek. Ben je bijvoorbeeld gestart met het maken van een fotoboek zonder foto omslag, maar wil je wel graag een foto omslag? Klik op het icoon [Wijzig product] om een venster te openen met producten waatussen je kunt wisselen:

Wijzig product

Verbeterde teksteditor

Het aanpassen en toevoegen van tekst is nog makkelijker en uitgebreider geworden. De editor opent niet meer in een nieuw venster, maar is verplaatst naar de rechterkolom en ziet er als volgt uit:

Tekst editor

Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie

Er zijn een tweetal producten en termen van naam gewijzigd, namelijk:

  • "Fotoboek Deluxe" is "Fotoboek 30 x 30 cm" geworden
  • "Fotoboek Mini" is "Spiraalboek Mini" geworden
  • "Fotoboek Pocket A5 liggend" is "Fotoboek A5 liggend" geworden
  • "Persoonlijk omslag" is "Foto omslag" geworden