De recente update van onze software bevat veel handige toevoegingen en leuke opties. Wij zijn er enthousiast over en delen dit graag met je via dit blog.

Iedereen kan foto’s uploaden naar jouw project

Een van de belangrijkste ontwikkelingen voor de online-software is dat nu ook anderen foto’s aan jouw project kunnen toevoegen. En dat gaat heel makkelijk: kies bij het toevoegen van foto’s voor Uploaden vanaf telefoon (als je werkt op een computer) of voor Uploaden vanaf een ander apparaat (als je werkt op een telefoon / tablet). Laat de QR-code scannen door de ander of deel de link. Daarna kan die persoon foto’s kiezen vanaf zijn of haar telefoon en toevoegen aan jouw project. Superhandig en snel!

Nieuw product: Fotoslingers

Met de software-update introduceren we gelijk een nieuw product: Fotoslingers. Een fotoslinger bestaat uit leuke vlaggetjes met je eigen foto’s en is zo gemaakt. Iets te vieren? Een slinger met je eigen foto’s is een succes op ieder feestje en al te bestellen vanaf € 17,95!

Ondersteuning HEIC-bestanden (Apple)

Een andere belangrijke update is dat de software nu volledige ondersteuning biedt voor foto’s in HEIC-formaat. Omzetten naar JPG-bestanden is na de update dus niet langer nodig.

Ondersteuning MacOS Ventura

De nieuwe versie van de desktop-software is volledig geschikt voor de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem macOS Ventura. Een nieuw fotoboek maken? Begin dan dus met het updaten van de software.

Software-update installeren

Werk je met de online-software? Dan hoef je niks te doen en gaat alles automatisch. Als je gebruik maakt van de desktop-versie van ons programma, installeer je de aangeboden updates of download de nieuwste versie vanaf deze pagina.

Vragen over de software-update of onze producten? Neem dan contact op met onze helpdesk.