Fotoboeken.nl is een handelsmerk van Telstar Photo Products B.V. gevestigd in Delft (Zuid-Holland). Onze missie is om iedereen de kans te geven herinneringen zo mooi mogelijk te laten vereeuwigen in een prachtig fotoboek.

Wij van Fotoboeken.nl helpen je met onze software makkelijk en snel op weg bij het maken van een fotoboek, kalender, wenskaart en/of wanddecoratieOnline je eigen fotoboek maken hoeft niet moeilijk te zijn. Laat onze software je meenemen en beleef je ervaring opnieuw tijdens het maken van je eigen fotoalbum.

Heb je foto’s van een fantastische vakantie en/of ben je toevallig net getrouwd?  Leg deze belevenis dan vast in je eigen fotoboek. Niet alleen je eigen fotoboek maken is leuk om te doen, ook het laten zien van je eigen fotoboek aan vrienden en/of familie is leuk.

Fotoboeken zijn er in veel verschillende soorten en maten en zorgen er voor dat jij van je belangrijkste foto’s echt mooie blijvende herinneringen kan maken. Fotoboeken.nl biedt je vele mogelijkheden voor het personaliseren van je eigen fotoboek. Zo kun je o.a. een fotoboek maken met een eigen foto en/of tekst op de cover of je fotoboek een hoogglans coating geven. Wil jij je fotoboek langer mooi houden, kies dan voor een album dat voorzien is van een goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Bij fotoboeken.nl ben je aan het juiste adres voor je eigen gepersonaliseerde fotoboek!

Lees ook meer over onze verschillende fotoboek-formaten en opties op de website of laat je inspireren door onze blogs!

Snel contact?

Stuur een bericht naar de klantenservice of bel (015) 206 14 19.

Telstar Photo Products B.V.
Crommelinplein 1
2627 BM Delft

015 – 206 14 19
klantenservice@fotoboeken.nl

KvK: 55507611
BTW: NL85.1743.468.B.01

Een fotoboek maken in een paar stappen