Staand Fotoboek L

Een Staand Fotoboek L (voorheen Fotoboek A4 Staand) is uitermate geschikt voor het vastleggen van je vakantiefoto’s, het maken van een jaarboek of het vastleggen van speciale dagen of gebeurtenissen.

Prijzen, opties & specificaties
Type papier
Premium Lay-Flat fotopapier, platliggend- of standaard papier

Voor een uitermate professionele uitstraling kun je fotoboeken laten drukken op Premium Lay-Flat fotopapier (Fujifilm fotopapier). Het Fotopapier biedt hoogverzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en geeft afdrukken een fotografische kwaliteit. Bovendien kan worden gekozen tussen zijde- of hoogglans fotopapier. Fotoboeken afgewerkt met Premium Lay-Flat fotopapier vallen volledig vlak open en worden zo gedrukt dat de beelden naadloos in elkaar overlopen. Premium Lay-Flat fotopapier is dikker dan het standaard papier (200 grams), uitermate geschikt voor grote doorlopende beelden.

Boeken afgewerkt met platliggend papier worden gedrukt op papier (176 grams) met een zogenaamde “hinge” (scharnier) in het midden. Het scharnier zorgt ervoor dat het boek vlak open valt en de pagina’s bijna naadloos aan elkaar aansluiten.

Boeken gedrukt op standaard papier worden traditioneel gebonden.

Premium Lay-Flat papier
Premium Lay-Flat fotopapier

€ 1,40
per extra pagina

Platliggend papier
Platliggend papier

€ 0,30
per pagina

Standaard papier
Standaard papier

€ 0,60
per extra pagina

Afwerking papier
Hoogglans coating

Met hoogglans coating (beschikbaar voor standaard- en platliggend papier) kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Hoogglans coating
Hoogglans coating

€ 0,22
per pagina

Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken (niet beschikbaar bij Premium Lay-Flat boeken). Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig

€ 3,95

Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig

€ 3,95

Omslagen
Foto omslag of standaard omslag

Een fotoboek met foto omslag kun je voorzien van je eigen foto’s en teksten (zowel de voor- als achterkant). Daarnaast kun je voor een professionele en stijlvolle uitstraling ook voor een standaard omslag kiezen (niet beschikbaar bij Premium Lay-Flat boeken). De standaard omslagen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Foto Omslag
Foto omslag
Omslag Balcron Blauw
Blauw
Omslag Balcron Rood
Rood
Omslag Balcron Wit
Wit
Omslag Balcron Zwart
Zwart
Prijzen en specificaties