Zowel de professional als particulier kiest voor Fotoboeken.nl

Bewaar de mooiste en leukste momenten van jouw onvergetelijke trouwdag in een prachtig trouwalbum. Zo herbeleef je de trouwdag zo vaak je wilt en wanneer je wilt. Wij hebben een aantal fotoalbums die speciaal ontwikkeld zijn voor het maken van een trouwalbum. De extra luxe uitstraling van deze trouw fotoalbums zorgt ervoor dat je nog meer geniet van het herbeleven van je trouwdag.

Voorbeelden trouwalbums

Het Fotoboek XL is een groot professioneel fotoalbum (40,5 x 30,5 cm) en de foto’s worden op extra stevig papier (300 grams papier) gedrukt. Het fotoalbum heeft een luxe omslag en wordt gebonden met bus schroeven, eventueel kun je dus ook later nog losse bladen aan het fotoalbum toevoegen.

Trouwalbum

Je kunt kiezen uit een groot aantal luxe standaard omslagen, maar je kunt ook zelf het omslag opmaken. Wanneer je kiest voor een trouw fotoalbum met standaard omslag, is er ook de mogelijkheid om een luxe opberg box (foedraal) in dezelfde stijl mee te bestellen.

Trouwalbum op A3 formaat

Een Liggend Fotoboek XXL is vanwege het extra grote formaat zeer geschikt voor het vastleggen van je trouwfoto’s. Als dit fotoalbum open ligt heb je dus twee A3 pagina’s naast elkaar (84 cm breed) en dit formaat geeft je de mogelijkheid om de opmaak op vele creatieve manieren in te vullen.

Vierkant trouwalbum met platliggend papier

Het Vierkante Fotoboek 30×30 cm is vanwege het grote vierkante formaat zeer geschikt voor het vastleggen van je trouwfoto’s. Zeker als je kiest voor de uitvoering met platliggend papier (lay-flat). Je trouwfoto’s worden dan afgedrukt op een speciaal papier dat er voor zorgt dat het fotoalbum volledig vlak open ligt. Doordat de pagina’s vrijwel naadloos op elkaar aansluiten, is dit fotoalbum met platliggend papier zeer geschikt voor je trouwfoto’s die beide pagina’s bedekken (spreads).

Altijd de beste kwaliteit
Bij het maken van je trouwalbum gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Alle fotoalbums worden handmatig gecontroleerd voordat ze worden ingepakt en verstuurd. Deze zorg zie je terug in de kwaliteit van al onze producten. Uiteraard staan we ook graag persoonlijk voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Laat je trouwalbum maken met coating
Een hoogglans coating geeft je trouwalbum een extra luxe en professionele uitstraling. De coating vergroot het contrast en dat zorgt voor meer kleurdiepte. Op deze manier benadert het fotoalbum de kwaliteit van het echte fotopapier.

Bovendien maakt de coating het album extra duurzaam en de pagina’s kunnen met een droge doek gemakkelijk worden afgenomen. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je gebruik wilt maken van de hoogglans coating of dat je toch liever zonder coating bestelt.

Jouw eigen trouwalbum maken is heel gemakkelijk
Met de software van Fotoboeken.nl is het maken van je eigen trouw fotoalbum super leuk en gemakkelijk. De fotoalbum software is gratis te downloaden en beschikbaar voor Windows en Macintosh. Er zijn veel leuke achtergronden, maskers, kaders en plakboek-items waarmee je jouw trouwalbum extra mooi opmaakt. Uiteraard kun je ook overal in het album teksten toevoegen.

Eén groot album voor jezelf, een aantal kleinere voor familie
Wanneer je jouw trouwalbum opmaakt met de meest recente versie van onze software, kun je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende beschikbare formaten fotoalbums met dezelfde verhouding. Zo kun je het trouwalbum voor jezelf bijvoorbeeld bestellen op A3 formaat, maar voor je ouders ook een album op A4 of A5 formaat laten afdrukken zodat ook zij de fantastische dag nog een keer kunnen herbeleven.

Haal je trouwalbum bij ons op en bespaar verzendkosten
Uiteraard kun je het trouwalbum per post laten verzenden, maar je kunt het ook bij ons ophalen en zo de verzendkosten besparen. Ons adres: Xenonstraat 1, 1362 GD Almere, Nederland.

Kunnen we je helpen bij het trouwalbum maken?
We helpen je natuurlijk graag verder bij het maken van je trouw fotoalbum. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (015) 361 54 70 en je kunt 24 uur per dag een bericht sturen aan de klantenservice. Uiteraard ben je ook welkom om bij ons langs te komen en bijvoorbeeld verschillende voorbeelden te bekijken. Als je van te voren even belt en een afspraak maakt, weet je zeker dat we de tijd hebben om al je vragen te beantwoorden.

Een trouwalbum maken in een paar stappen

Nu beginnen