Zowel de professional als particulier kiest voor Fotoboeken.nl

Bewaar de mooiste en leukste momenten van jouw onvergetelijke trouwdag in een prachtig trouwalbum. Zo herbeleef je de trouwdag zo vaak én wanneer je wilt. Wij hebben een aantal fotoalbums die uitermate geschikt zijn voor het maken van een trouwalbum. De extra luxe uitstraling van deze trouw fotoalbums zorgt ervoor dat je nog meer geniet van het herbeleven van je trouwdag.

Trouwalbum XXL op écht fotopapier

Het Liggend Fotoboek XXL is vanwege het extra grote formaat zeer geschikt voor het vastleggen van je trouwfoto’s. Voor een professionele uitstraling, raden we aan om te kiezen voor de Premium Lay-Flat-uitvoering van dit fotoalbum (42,6 x 29,0 cm). De foto’s worden afgedrukt op hoog- of zijdeglanzend Fujifilm fotopapier.

De bindwijze van dit fotoalbum is volledig vlakliggend, waardoor de foto’s naadloos in elkaar overlopen en als het album openligt, zijn de twee pagina’s naast elkaar meer dan 85 cm breed en – gecombineerd met de sublieme afdrukkwaliteit – maakt dat dit wat ons betreft het ultieme trouwalbum is.

Vierkant trouwalbum

Als je de voorkeur geeft aan een vierkant fotoboek voor je trouwalbum, dan is het Fotoboek 30 × 30 cm de beste optie. Afgezien van het praktische formaat, is dit trouwalbum verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en dus ook in diverse budgetcategorieën. De standaard uitvoering, met ‘traditionele binding’ is al een prachtig fotoboek, maar voor een trouwalbum adviseren we te kiezen voor de platliggende- of Premium Lay-Flat-uitvoering.

Trouwalbum Vierkant

Net als bij het XXL-formaat wordt de Premium Lay-Flat-uitvoering van dit fotoboek afdrukt op Fujifilm fotopapier en is de bindwijze volledig vlakliggend. Als je kiest voor ‘Platliggend’ wordt het fotoboek afgedrukt op papier met een zogenaamde “hinge” (scharnier) in het midden, welke ervoor zorgt dat het boek vlak openvalt en de pagina’s bijna naadloos aan elkaar aansluiten.

De Premium Lay-Flat-uitvoering is beschikbaar op hoog- of zijdeglanzend Fujifilm fotopapier; de versie met platliggend papier wordt afgedrukt op ‘standaard papier’ (dus niet op fotopapier); wel is er de optie om hier hoogglans coating aan toe te laten voegen.

Navulbaar trouwalbum

Het Fotoboek XL is een groot professioneel fotoalbum (40,5 x 30,5 cm) en de foto’s worden op extra stevig papier (300 grams papier) gedrukt. Het fotoalbum heeft een luxe omslag en wordt gebonden met busschroeven, eventueel kun je dus ook later nog bladen aan het fotoalbum toevoegen. Je kunt kiezen uit een groot aantal luxe standaard omslagen, maar je kunt ook zelf het omslag opmaken. Ook is het mogelijk om de pagina’s te laten voorzien van een hoogglans coating.

Navulbaar Trouwalbum

Altijd de beste kwaliteit fotoalbums

Bij het maken van je trouwalbum ,gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Alle fotoalbums worden handmatig gecontroleerd voordat ze worden ingepakt en verstuurd. Deze zorg zie je terug in de kwaliteit van al onze producten. Uiteraard staan we ook graag persoonlijk voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Eén groot trouwalbum voor jezelf, een aantal kleinere voor familie

Wanneer je jouw trouwalbum opmaakt met de meest recente versie van onze software, kun je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende beschikbare formaten fotoalbums met dezelfde verhouding. Zo kun je het trouwalbum voor jezelf bijvoorbeeld bestellen op XXL formaat (A3), maar voor je ouders ook een album op L (A4) of M (A5) formaat laten afdrukken, zodat ook zij de fantastische dag nog een keer kunnen herbeleven.

Een trouwalbum maken is heel gemakkelijk

Met de software van Fotoboeken.nl is het maken van je eigen trouw fotoalbum superleuk en gemakkelijk. De fotoalbum software is gratis te downloaden en beschikbaar voor Windows en Mac. Er zijn veel leuke achtergronden, maskers, kaders en plakboek-items waarmee je jouw trouwalbum extra mooi opmaakt. Uiteraard kun je ook overal in het album teksten toevoegen.

Kunnen we je helpen bij het maken van een trouwalbum?

We helpen je natuurlijk graag verder bij het maken van je trouw fotoalbum. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (015) 206 14 19 en je kunt 24 uur per dag een bericht sturen aan de klantenservice. Uiteraard ben je – op afspraak – ook welkom om bij ons langs te komen en verschillende voorbeelden te bekijken.

Een trouwalbum maken in een paar stappen