De mooiste foto afdrukken

Maak ook de mooiste foto afdrukken, eenvoudig te bestellen met foto’s vanaf je telefoon, tablet of computer. Klein of groot; het is aan jou: van 9 x 13 tot 15 x 20 cm.

 • Vanaf € 0,17 per afdruk, verwerkingskosten € 1,50
 • Afgedrukt op echt fotopapier, keuze uit zijde- en hoogglans
 • Verzonden binnen 4-5 werkdagen
Prijzen, opties & specificaties
Prijzen & specificaties

Online foto’s laten afdrukken met snelle levering

Foto’s laten afdrukken kan gemakkelijk en snel met onze online- en desktopsoftware. Selecteer op je computer of telefoon de foto’s die je wil laten afdrukken, open onze software, kies het gewenste formaat, het aantal foto afdrukken en bestel. Binnen een paar werkdagen heb je de foto’s al in huis.

Goedkoop foto’s afdrukken

Foto’s laten afdrukken bij Fotoboeken.nl kan al vanaf € 0,17 per afdruk. De foto’s worden haarscherp afgedrukt op echt FujiFilm fotopapier en je kunt ervoor kiezen om de foto’s te laten afdrukken op zijdeglans- of hoogglans fotopapier.

Foto’s afdrukken op groot en klein formaat

We bieden verschillende formaten voor het laten afdrukken van je foto’s op FujiFilm fotopapier:

 • 9 x 13 cm
 • 10 x 10 cm
 • 10 x 15 cm
 • 11 x 15 cm
 • 13 x 13 cm
 • 13 x 19 cm
 • 15 x 20 cm

Materialen om foto’s op af te drukken

Een foto nog groter en indrukwekkender laten afdrukken dan op fotopapier? Dan kies je ervoor om je foto te laten afdrukken als wanddecoratie. Afhankelijk van het product dat je kiest, kan dit vanaf 20 x 30 cm tot wel 120 x 80 cm! Onderstaand een overzicht van onze wanddecoraties:

Vanaf je telefoon foto’s afdrukken

De meeste mensen hebben tegenwoordig hun foto’s alleen nog op de telefoon staan. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je supermakkelijk met je smartphone foto’s kan laten afdrukken:

 1. Klik hier om de software te openen, meld je aan, klik op ‘Afbeeldingen toevoegen’, en upload de foto’s vanuit de fotobibliotheek op je telefoon.
 2. Kies per foto het gewenste formaat en de afwerking (hoogglans of zijdeglans), klik daarna op de winkelwagen om te bestellen.
 3. Betaal de order via iDeal, Apple Pay, Credit Card of andere online betaalmethode en binnen een paar werkdagen worden de foto’s naar je opgestuurd.

Digitale foto’s laten afdrukken vanaf je computer

Heb je jouw digitale foto’s op de computer staan en wil je ze laten afdrukken? Dan kan je ervoor kiezen om de desktop-versie van ons programma te gebruiken (gratis te downloaden voor PC en Mac), maar bij dit product raden we aan te bestellen via de online software. Voor dit relatief eenvoudige product heb je namelijk de geavanceerde opmaak mogelijkheden van onze desktop-software (die ideaal zijn als je een uitgebreid fotoboek wil maken) niet nodig en dan werkt het bestellen van de foto afdrukken online gemakkelijker en sneller.

Zwart wit en sepia foto’s afdrukken

Foto’s laten afdrukken in zwart-wit of sepia? Dit kan je gemakkelijk aanpassen in ons programma. Na het selecteren en toevoegen van een foto, klik je deze aan, kies je voor ‘Filters’ en vervolgens maak je een keuze tussen ‘Geen filter’, ‘Zwart-wit’ of ‘Sepia’. Naast deze filters bevat onze software nog tal van mogelijkheden, zoals het bijsnijden van de foto, het verbeteren van de foto met Perfectly Clear, het aanpassen van de densiteit en contrast.

Meer foto’s op een pagina

Je kunt uiteraard ook een fotoboek maken als je meer foto’s op een pagina wil plaatsen. De opmaakopties van het programma zijn eindeloos! Ga je aan de slag met een fotoalbum maken dan kun je op alle mogelijke manieren foto’s, achtergronden, plakboek items en maskers toevoegen. In onze digitale handleiding lees je er alles over.