Liggend Fotoboek L

Een Liggend Fotoboek L is uitermate geschikt voor het vastleggen van je vakantiefoto’s, het maken van een jaarboek of het vastleggen van speciale dagen of gebeurtenissen.

Prijzen, opties & specificaties
Type papier
Premium Lay-Flat, Premium of Standaard

Voor een uitermate professionele uitstraling kun je fotoboeken laten drukken op Premium Lay-Flat fotopapier (Fujifilm fotopapier). Het Fotopapier biedt hoogverzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en geeft afdrukken een fotografische kwaliteit. Bovendien kan worden gekozen tussen zijde- of hoogglans fotopapier. Fotoboeken afgewerkt met Premium Lay-Flat fotopapier vallen volledig vlak open en worden zo gedrukt dat de beelden naadloos in elkaar overlopen. Premium Lay-Flat fotopapier is dikker dan het standaard papier (200 grams), uitermate geschikt voor grote doorlopende beelden.

Het Fotoboek Premium wordt gedrukt op het standaard papier, maar door de unieke bindingstechniek vallen deze boeken vlakker open. Het Fotoboek Premium blader je daardoor een stuk makkelijk door en er gaan minder details ‘verloren’ in de vouw dan bij de standaard binding.

De standaard boeken worden traditioneel gebonden.

Premium Lay-Flat papier
Premium Lay-Flat
Premium
Standaard papier
Standaard
Afwerking papier
Hoogglans coating

Met hoogglans coating (beschikbaar voor standaard- en platliggend papier) kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Daarnaast zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Hoogglans coating
Hoogglans coating
Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken (niet beschikbaar bij Premium Lay-Flat boeken). Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig
Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig
Omslagen
Foto omslag of standaard omslag

Een fotoboek met foto omslag kun je voorzien van je eigen foto’s en teksten (zowel de voor- als achterkant). Daarnaast kun je voor een professionele en stijlvolle uitstraling ook voor een standaard omslag kiezen (niet beschikbaar bij Premium Lay-Flat boeken). De standaard omslagen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Foto Omslag
Foto omslag
Omslag Balcron Blauw
Blauw
Omslag Balcron Rood
Rood
Omslag Balcron Wit
Wit
Omslag Balcron Zwart
Zwart
Prijzen en specificaties