Themaboek Baby Jongen

//Themaboek Baby Jongen
Themaboek Baby Jongen2018-11-01T09:50:09+00:00

Themaboek Baby Jongen

Dit themaboek helpt je in een handomdraai een schitterend fotoboek van je baby te maken. De pagina’s zijn opgemaakt met leuke plakboek items, maskers en achtergronden. Het is ook mogelijk de lay-out aan te passen en eigen pagina’s op te maken en toe te voegen.

Papier, afwerking & extra opties
Type papier
Platliggend of standaard papier

Boeken afgewerkt met platliggend papier (alleen beschikbaar op het formaat 30 x 30 cm) worden gedrukt op papier (216 grams) met een zogenaamde “hinge” (scharnier) in het midden. Het scharnier zorgt ervoor dat het boek vlak open valt en de pagina’s bijna naadloos aan elkaar aansluiten. Boeken gedrukt op standaard papier worden traditioneel gebonden.

Platliggend papier
Platliggend papier

vanaf € 0,45
per pagina

Gewoon papier
Standaard papier

vanaf € 0,40
per extra pagina

Afwerking papier
Fotopapier of hoogglans coating

Voor een uitermate professionele uitstraling kun je fotoboeken laten drukken op fotopapier (190 grams Premium Photo Paper). Het fotopapier (niet beschikbaar in combinatie met platliggend papier) biedt hoogverzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en geeft afdrukken een fotografische kwaliteit. De zijdeglanzende toplaag reproduceert een afwerking waar professionele fotografen traditioneel altijd de voorkeur aan hebben gegeven. Met hoogglans coating kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Geen afbeelding beschikbaar
Fotopapier

vanaf € 0,50
per pagina

Hoogglans coating

vanaf € 0,20
per pagina

Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig

€ 3,95

Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig

€ 3,95

Schutvellen
Standaard, zwart of wit

Fotoboeken kunnen worden voorzien van een aangepaste kleur schutvel. Naast de standaard afwerking (gebroken wit) kun je kiezen uit zwarte of hagelwitte schutvellen. De schutvellen worden toegevoegd voor de eerste en na de laatste pagina van het fotoboek.

Schutvel gebroken wit
Standaard
Schutvel zwart
Zwart

€ 1,95

Schutvel hagelwit
Hagelwit

€ 1,95

Leeslint

Het toevoegen van een leeslint geeft nét wat extra uitstraling aan een fotoboek en is bovendien handig om te weten waar je bent gebleven.

Leeslint
Standaard

€ 1,95

Prijzen en specificaties

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

Onze fotoproducten zijn regelmatig in de aanbieding dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van aanbiedingennieuws en updates.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws & updates?
› Schrijf je in voor de nieuwsbrief