Themaboek Baby Meisje

Dit themaboek helpt je in een handomdraai een schitterend fotoboek van je baby te maken. De pagina’s zijn opgemaakt met leuke plakboek items, maskers en achtergronden. Het is ook mogelijk de lay-out aan te passen en eigen pagina’s op te maken en toe te voegen.

Prijzen, opties & specificaties
Type papier
Platliggend of standaard papier

Boeken afgewerkt met platliggend papier (alleen beschikbaar op het formaat 30 x 30 cm) worden gedrukt op papier (176 grams) met een zogenaamde “hinge” (scharnier) in het midden. Het scharnier zorgt ervoor dat het boek vlak open valt en de pagina’s bijna naadloos aan elkaar aansluiten. Boeken gedrukt op standaard papier worden traditioneel gebonden.

Platliggend papier
Platliggend papier

€ 0,40
per pagina

Standaard papier
Standaard papier

€ 0,50
per extra pagina

Afwerking papier
Hoogglans coating

Met hoogglans coating kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Hoogglans coating
Hoogglans coating

€ 0,20
per pagina

Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig

€ 3,95

Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig

€ 3,95

Prijzen en specificaties