Liggend Fotoboek XL

Een Liggend Fotoboek XL is vanwege het grote formaat zeer geschikt voor het vastleggen van je foto’s, het maken van een portfolio of het vastleggen van speciale dagen of gebeurtenissen.

Prijzen, opties & specificaties
Type papier
Standaard papier

Boeken gedrukt op standaard papier worden traditioneel gebonden.

Standaard papier
Standaard papier
Afwerking papier
Hoogglans coating

Met hoogglans coating (beschikbaar voor standaard papier) kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Hoogglans coating
Hoogglans coating
Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig
Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig
Omslagen
Foto omslag of standaard omslag

Een fotoboek met foto omslag kun je voorzien van je eigen foto’s en teksten (zowel de voor- als achterkant). Daarnaast kun je voor een professionele en stijlvolle uitstraling ook voor een standaard omslag kiezen. De standaard omslagen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Foto Omslag
Foto omslag
Omslag Balcron Blauw
Blauw
Omslag Balcron Rood
Rood
Omslag Balcron Wit
Wit
Omslag Balcron Zwart
Zwart
Prijzen en specificaties