Beste kwaliteit

Persoonlijke service

Snelle levering

Een fotoslinger bestaat uit leuke vlaggetjes met je eigen foto’s en zijn een hit op ieder feestje! Een fotoslinger kan tot wel 15 meter en maximaal 65 vlaggetjes lang zijn. Maak een fotoslinger met rechte of puntige onderkant en op het formaat L (A4) of M (A5). Gegarandeerd succes!

4 resultaten

Fotoslinger Punt M

14,8 x 21,0 cm | 25 - 65 vlaggetjes

Vanaf € 17,95

Maak online Maak online

Fotoslinger M

14,8 x 21,0 cm | 25 - 65 vlaggetjes

Vanaf € 17,95

Maak online Maak online

Fotoslinger Punt L

21,0 x 29,7 cm | 25 - 65 vlaggetjes

Vanaf € 25,95

Maak online Maak online

Fotoslinger L

21,0 x 29,7 cm | 25 - 65 vlaggetjes

Vanaf € 25,95

Maak online Maak online

Fotoslingers, een succes op elk feest!

Iets te vieren? Een slinger met je eigen foto’s is een succes op ieder feestje! Een eigen fotoslinger is zo gemaakt en al te bestellen vanaf € 17,95!

  • Beschikbaar op formaat L (A4) en M (A5).
  • Keuze tussen rechte vlaggetjes en vlaggetjes met punt.
  • Kies zelf de kleur van het ophanglint.

Fotoslingers zelf maken

Een fotoslinger maak je gemakkelijk zelf met onze software, zowel met de desktop- als online versie. Start met het toevoegen van je foto’s, zet ze op de gewenst volgorde en bestel. Wij printen de fotoslinger voor je en binnen een paar werkdagen heb je de slinger in huis. Tijdens het bestellen, kies je zelf de kleur van het ophanglint; deze wordt los meegeleverd.

Perfect voor op ieder feest

Slingers met een saai patroontje zijn verleden tijd. Maak voortaan voor ieder feest een gave slinger met je eigen foto’s. Van verjaardag tot huwelijksfeest en van babyshower tot vrijgezellenparty, een fotoslinger geeft altijd aanleiding om de mooiste en grappigste verhalen op te halen en leidt vaak tot hilariteit. En ook als uniek en persoonlijk cadeau is een slinger met eigen foto’s gegarandeerd een succes!

Naam op je fotoslinger? Let op bij fotoslinger maken

Houd er bij het opmaken van fotoslingers rekening mee dat de vlaggetjes die je naast elkaar ziet, uiteindelijk om-en-om op de voor- en achterkant worden geprint. Zo zijn de eerste en tweede foto samen één vlaggetje (voor- en achterkant), hetzelfde geldt voor de derde en vierde, etc. Wil je dus een slinger met bijvoorbeeld een naam erop, houd dan tijdens het opmaken tussen de letters steeds één vlaggetje ‘afstand’ aan met een ander beeld.

Verjaardagsslinger maken

Een verjaardagsslinger met eigen foto’s maakt ieder feest extra bijzonder. Vier je bijvoorbeeld de verjaardag van je zoon of dochter? Maak dan een verjaardagsslinger met de mooiste foto’s vanaf de geboorte tot nu toe en deel zo mooie momenten met de visite. Ook als je (groot)ouders een feest geven is een verjaardagsslinger met foto’s van de jarige erg leuk om op te hangen en mooie tijden her te beleven. Zo wens je iemand pas echt een mooie verjaardag!

Fotoslinger ook als perfect cadeau!

Geeft één van je beste vrienden of vriendinnen een feest, dan is een fotoslinger natuurlijk het perfecte cadeau om hem of haar in de schijnwerpers te zetten. Want een slinger met foto’s is ideaal om herinneringen te delen en de leukste of wellicht wat gênante momenten op te halen. En het mooiste is natuurlijk dat het cadeau gelijk kan worden opgehangen, zodat alle aanwezigen kunnen meegenieten. Doordat de vlaggetjes van de slinger dubbelzijdig bedrukt worden, ziet de slinger er vanaf iedere kant mooi uit.

Formaten fotoslingers

De fotoslingers van Fotoboeken.nl zijn verkrijgbaar op twee formaten: L en M. De foto vlaggetjes van het formaat L zijn A4 (21 x 29,7 cm) en de foto vlaggetjes van het formaat M zijn A5 (14,8 x 21 cm). Het formaat dat je kiest, heeft geen invloed op de lengte van de fotoslinger en het minimaal of maximaal aantal foto vlaggetjes aan de slinger.

Aantal vlaggetjes aan fotoslinger

Bij het fotoslinger maken start het product met 25 vlaggetjes die dubbelzijdig bedrukt worden. Er is dan dus al ruimte voor bijvoorbeeld 50 foto’s! Je kunt de fotoslinger uitbreiden tot exact het aantal gewenste foto vlaggetjes, met een maximum van 65. Genoeg ruimte dus om de fotoslinger helemaal naar eigen hand op te maken met de leukste foto’s!

Vorm van de foto vlaggetjes

Van beide formaten fotoslingers zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk met rechte foto vlaggetjes en met vlaggetjes met een punt. De rechte vlaggetjes zijn over het algemeen beter om foto’s volledig tot hun recht te laten komen, maar de puntige vlaggetjes lijken wat meer op de traditionele feestslinger. Overigens zijn de vlaggetjes met de punt niet zo gesneden dat er over de hele lengte sprake is van een schuine rand. De punt begint pas onder in het geheel van de vlag, zodat de uitsnede minder beperking heeft voor het tonen van de foto’s op de fotoslinger.

Ophanglint van het de fotoslinger

Tijdens het bestellen kies je de kleur van het ophanglint voor de fotoslinger. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, zoals blauw, rood, roze en zwart. Het ophanglint wordt los meegeleverd, zodat je de foto-vlaggetjes op de gewenste volgorde aan de slinger kan rijgen en desgewenst de volgorde ook altijd weer kan veranderen.

Fotoslingers papiersoort

Uiteraard worden de foto’s op onze fotoslingers haarscherp afgedrukt. We gebruiken hoogwaardig zijdeglans papier (200 grams) waarop jouw foto’s optimaal tot hun recht komen.

Wil je graag jouw foto’s bundelen in een fotoalbum? Ga dan naar onze pagina voor fotoboek maken.

Fotoslinger maken in een paar stappen