Beste kwaliteit

Persoonlijke service

Snelle levering

Een fotoboek maken begint hier! Kies op deze pagina het soort fotoboek uit dat je wilt maken, daarna kun je direct aan de slag met je eigen foto’s en teksten. Je kunt een fotoalbum maken online via de browser, of de software downloaden en installeren om het album op een computer of laptop te maken.

  • Filters resetten

Uniek – gepersonaliseerd – fotoboek maken

Zelfontworpen fotoboeken zijn de beste manier om jouw herinneringen te bewaren en vrienden en familie te verrassen met een uniek cadeau. Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerd fotoboek maken? Fotoboeken.nl heeft een optie voor alle gelegenheden. Denk aan vakantiefoto’s, foto’s van je pasgeboren baby, trouwfoto’s of een bijzondere familiedag met opa en oma. Ga vandaag nog aan de slag met een fotoboek maken waar je een leven lang plezier van hebt.

Fotoalbum maken bij Fotoboeken.nl

Door een fotoalbum te maken, laat je herinneringen leven. Denk aan de mooiste momenten van het afgelopen jaar, vakanties, een geboorte, bruiloft of een andere feestelijke gebeurtenis. Een fotoalbum maken is de perfecte manier om al die herinneringen te bundelen en later weer her te beleven.

Fotoboeken als beste getest op kwaliteit 2017

Een fotoboek maken doe je snel en gemakkelijk bij Fotoboeken.nl. Maak je gepersonaliseerde fotoalbum met behulp van onze gratis software of online editor. Bestel je unieke fotoalbum vandaag nog en geniet van onze persoonlijke service. Fotoboeken.nl is in 2017 als beste getest op kwaliteit door de jaarlijkse fotoalbum-test.

Thema’s voor een uniek fotoboek

Ontdek onze creatieve designs, die jouw fotoalbum uniek maken. Zo zijn er onlangs nog 130 nieuwe thematische elementen toegevoegd. Van rustiek tot bohemien, van modern tot kleurrijk. Zo bewaar je al je speciale herinneringen zoals de geboorte van een kind of een andere memorabele mijlpaal. Ben je op zoek naar een thema voor je fotoboek zodat jouw fotoboek 100% uniek is? Bij Fotoboeken.nl kun je een fotoboek maken geheel naar jouw eigen smaak, met zelfgekozen achtergronden, layouts, scrapbook-items, kaders en meer. Ook kun je zelf tekst toevoegen en het formaat van een element wijzigen of roteren. Het is zelfs mogelijk eigen thematische items zoals logo’s te uploaden. Je hebt dus volledige controle over jouw perfecte fotoboek.

Een fotoalbum maken als cadeau

Fotoalbums maken met mooie herinneringen doe je natuurlijk vaak voor jezelf, maar een fotoboek is ook een prachtig cadeau. Bundel de mooiste momenten die je samen hebt beleefd en verras familie of vrienden met dit prachtige aandenken van jullie herinneringen aan gezamenlijke avonturen en mooie momenten. Er bestaat bijna geen persoonlijker geschenk!

Snel en eenvoudig fotoalbum maken met desktop-software

Een fotoboek maken kan heel snel en eenvoudig bij Fotoboeken.nl. Je kunt een uniek fotoboek maken met behulp van onze gratis tools. De software maakt het mogelijk om teksten toe te voegen en een persoonlijke layout te kiezen. Dus ga vandaag nog starten met een fotoboek maken en vereeuwig je meest waardevolle herinneringen. Met de software van Fotoboeken.nl kun je een fotoboek maken wat super leuk en eenvoudig is. De fotoalbum software is gratis te downloaden en beschikbaar voor Windows en Macintosh. Er zijn veel leuke achtergronden, maskers, kaders en plakboek-items waarmee je jouw fotoboek extra mooi opmaakt. Uiteraard kun je ook overal in het album teksten toevoegen.

Online fotoboek maken

Liever online fotoalbums maken? Dat kan natuurlijk ook. Met de ‘online-versie’ van onze software maak je een fotoalbum zonder eerst een programma te downloaden. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan simpelweg bij het product van jouw keuze op ‘Maak online’ en je kunt gelijk beginnen. Deze versie van de software is met name ideaal voor relatief kleine fotoalbum-projecten en voor het opmaken en bestellen van andere producten, zoals kalenders, wenskaarten, wanddecoratie en losse fotoafdrukken. Ga je een relatief groot of omvangrijk fotoalbum maken, dan raden we aan de desktop-versie te gebruiken. Deze heeft namelijk geavanceerdere opties voor het maken van fotoalbums en het werkt simpelweg praktischer op een groter beeldscherm.

Fotoalbums maken online met tablet of smart phone

Een fotoalbum maken met je smart phone of tablet? Geen probleem! De online-versie van de software is perfect hiervoor. Je kunt de foto’s van bijvoorbeeld je iPhone of iPad direct selecteren en gebruiken in je fotoboek.

Welk fotoalbum ga jij maken?

Bij Fotoboeken.nl bieden we fotoalbums in tientallen verschillende formaten en uitvoeringen. We hebben fotoalbums die worden gelijmd en gebonden, maar ook navulbare fotoalbums en albums met een spiraalbinding. Naast de bindwijze is er natuurlijk een keuze uit diverse formaten, van XS tot XXL. En daarnaast zijn er nog diverse opties voor het omslag, maar ook voor het type papier en de afwerking.

Welke fotoalbums zijn het beste?

Je mooiste foto’s bundelen en aan de slag met fotoalbums maken? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je het beste fotoalbum kiest. Bij Fotoboeken.nl vind je een selectie van heel veel goede albums, allemaal haarscherp afgedrukt en top afgewerkt. Maar natuurlijk is er wel verschil tussen de verschillende uitvoeringen. De fotoalbums die het meest worden gemaakt en besteld zijn het vierkante fotoboek van 30×30 cm en het Liggend Fotoboek L (A4 formaat). Welk type fotoboek je kiest om te gaan maken, is meestal afhankelijk van het onderwerp. Ga je bijvoorbeeld een fotoalbum maken van een weekend weg om vervolgens cadeau te geven? Dan kies je meestal voor een handzaam formaat en relatief voordelige uitvoering. Maak je een trouwalbum, dan is een groot en luxe fotoalbum een logische keuze, bijvoorbeeld een Fotoboek XXL, uitgevoerd op Premium Lay-Flat Fujifilm fotopapier.

Hoe kan je het beste een fotoalbum maken?

Ben je al vaker bezig geweest met fotoalbums maken? Dan weet je dat de meeste tijd zit in het selecteren van de mooiste en leukste foto’s. Als je een fotoalbum begint met een lijst van een paar duizend foto’s, is dat nagenoeg onbegonnen werk. Daarom raden we aan om, voordat je in onze software start met een fotoalbum maken, eerst foto’s te selecteren die je in het fotoboek wil gaan gebruiken. Het maken van je fotoalbum daarna wordt zo veel makkelijker en leuker, doordat je direct creatief aan de slag kunt met de invulling van je pagina’s. Het is mogelijk om een fotoalbum compleet blanco te starten en je pagina’s volledig naar eigen wens in te delen, maar de software bevat ook al vele tientallen paginastijlen om je op weg te helpen. Daarnaast zijn er talloze achtergronden, scrapbook-items en kaders beschikbaar om toe te voegen; zo maak je al heel snel een gaaf fotoalbum met professionele looks.

Hoeveel foto’s kunnen er in een fotoalbum?

Dit is één van de meest gestelde vragen als men start met fotoalbums maken. En het antwoord is simpel: Zoveel je zelf wil. Bij het fotoalbum maken kies je zelf namelijk voor het type fotoboek, het formaat, maar ook voor de indeling van de pagina’s. Je kan dus een fotoboek maken waarbij je per pagina één foto plaatst, maar ook vier, zes of zelfs tien foto’s per pagina is mogelijk. En als je een album maakt met 400 pagina’s, kan je dus wel duizenden foto’s bundelen tot een prachtig eindresultaat.

Fotoboek met leuke achtergronden

Wil je een fotoboek maken met mooie achtergronden? In de software worden deze achtergronden standaard en gratis aangeboden. De achtergronden zijn onderverdeeld in de categorieën algemeen, baby’s, kinderen, eten en drinken, feest, kerst, natuur, Pasen, patronen, sinterklaas en structuren. Zo wordt een fotoboek maken nog leuker!

Fotoboek met zelfgekozen omslag?

Een fotoboek maken is mogelijk in liggende, vierkante en staande oriënteringen en wordt aangeboden als standaard fotoboek, navulbaar fotoboek of als spiraal-fotoboek. Je zult zeker een formaat vinden dat voor jou geschikt is. Met onze eenvoudig-te-gebruiken editor, importeer je gemakkelijk je foto’s en kun je vandaag nog jouw gepersonaliseerde fotoboek maken! Kies uit diverse formaten, verschillende soorten prachtige papier-afwerkingen, aanpasbare covers, stijlvolle kaders en thema-achtergronden.  Of upload je eigen achtergronden; alles kan bij Fotoboeken.nl.

Fotoboek met unieke kaders en maskers

Een fotoboek maken is niet alleen een geweldige manier om momenten vast te leggen voor de rest van je leven, het is ook een leuke manier om creatief bezig te zijn. Kies daarom uit honderden achtergronden, kaders en leuke maskers voor jouw unieke fotoalbum. Een masker is een vorm die je over je foto heen kunt plaatsen. Dit is allemaal gratis inbegrepen bij de software en online editor van Fotoboeken.nl. Je sleept het masker (net als een foto) op het fotokader. Heel simpel en eenvoudig! Daarnaast is het mogelijk teksten te plaatsen en foto’s te bewerken.

Inspiratie voor fotografie in onze blog

Regelmatig plaatsen wij een inspirerende en leerzame blog op de website. Hierin vind je allerlei handige fotografie tips, tricks, tutorials, inspiratie en nog veel meer. Fotoboeken.nl helpt graag beginnende fotografen, bloggers en andere creatievelingen om op een leuke manier goede foto’s te maken waardoor een fotoboek maken ook leuk wordt!

Fotoboek bewerken met behulp van tools

Met behulp van de gratis tools van Fotoboeken.nl kun je foto’s op allerlei mogelijke manieren aanpassen. Zo kun je de zijkanten van een foto aanpassen, afmetingen ingeven, automatisch vullen met foto’s, dichtheid van een foto aanpassen. Maar het is ook mogelijk om foto’s nauwkeurig te verplaatsen, foto’s te schalen en te rangschikken. Ook kun je foto’s uitlijnen, foto’s uitsnijden, foto’s vanuit facebook en Instagram toevoegen, foto-eigenschappen aanpassen, hoeken van een foto afronden, schaduw over een foto toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Handleiding fotoalbum maken

We helpen je graag met het maken van een van onze geweldige fotoproducten. Aan de hand van de online handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je een fotoboek, wanddecoratie, kalender of wenskaart maakt. Je hoeft dus geen moment meer te vrezen voor een tijdrovende en lastige klus; fotoboeken legt stap-voor-stap uit hoe het werkt. Zo vind je hier alles over achtergronden, kaders, maskers, pagina-stijlen, plakboek-items, foto bewerken, teksten plaatsen en aanpassen en werken met software van Fotoboeken.nl.

Voorbeeld fotoboek bekijken

Wist je dat het ook mogelijk is om een voorbeeld van jouw zelfgemaakte fotoboek te bekijken? Je kunt een voorbeeldweergave van je fotoproduct bekijken met behulp van de voorbeeld-knop. Zo wordt er een voorbeeldweergave gemaakt van jouw fotoproduct, die je kunt doorbladeren met behulp van de pijlen. Zo weet je zeker dat je tevreden bent over het eindresultaat en kom je niet voor verrassingen te staan! Dat maakt een fotoboek maken niet alleen leuk, maar geeft ook een stukje zekerheid. Een fotoboek maken bij Fotoboeken.nl staat voor niet alleen voor optimaal gebruiksgemak, maar ook voor een eindresultaat van de allerbeste kwaliteit. Klanten beoordelen Fotoboeken.nl met het cijfer 9. Daar zijn wij dan ook trots op!

Klaar met je fotoalbum maken? Bestellen maar!

Na misschien wel een aantal uur hard werken aan je fotoalbum ben je klaar en kan gaan bestellen. Gelukkig gaat dat heel gemakkelijk! Bekijk altijd wel eerst de voorvertoning van je project in de software voor je gaat bestellen om zeker te weten dat je niks bent vergeten en er geen (taal)fouten meer in staan. Tevreden met het voorbeeld? Dan klik je op de winkelwagen om het fotoalbum te bestellen. Tijdens het bestelproces kan je kiezen uit de beschikbare opties van het door jouw gemaakte fotoalbum en als deze naar wens zijn ingevuld, plaats je de bestelling en betaal je online. Dat kan onder andere via iDeal, Visa, Mastercard, Apple Pay, Bancontact, BankTransfer en Belfius. Na ontvangst van de betaling is de order compleet en worden de bestanden van je order naar ons verzonden, waarna wij kunnen starten met de productie.

Fotoalbums handmatig gecontroleerd

De fotoalbums worden gemaakt in de drukkerijen in Almere en Pijnacker. Hier worden de fotoalbums ook handmatig nagelopen, ingepakt en opgestuurd naar onze klanten. Je ziet deze nauwkeurige en zorgzame manier van werken terug in de kwaliteit van onze fotoalbums. Wil je graag even langskomen om met eigen ogen te zien welke materialen wij gebruiken? Dan staan wij je graag op afspraak persoonlijk te woord in onze drukkerij.

Persoonlijke service nodig bij het maken van je fotoalbum?

Fotoboeken.nl biedt een duidelijke en volledige handleiding die je helpt bij het proces van een fotoboek maken. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je terecht op onze veelgestelde vragen pagina of kun je contact opnemen met de helpdesk; de medewerkers van onze klantenservice helpen je graag verder. Bij Fotoboeken.nl krijg je gegarandeerd een kwalitatief eindproduct met persoonlijke service.

We gaan voor 100% tevredenheid

Een fotoboek maken betekent kiezen voor de beste kwaliteit. Alle fotoalbums worden geproduceerd bij onze drukkerijen in Almere en Pijnacker en we controleren alle fotoalbums handmatig voordat ze worden ingepakt en verstuurd. Deze zorg zie je terug in de kwaliteit van al onze producten. Uiteraard staan we ook graag persoonlijk voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Is er iemand jarig of heb je een feestje? Kijk dan ook eens op onze pagina voor fotoslingers maken.

Veelgestelde vragen

Wat kost een fotoboek maken?
De kosten voor het maken van een fotoboek variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst hangt het af van het formaat en type fotoboek dat je maakt. Een klein spiraal fotoboek maken, kan al vanaf € 7,95, maar kies je voor een groter fotoboek of een luxere uitvoering, dan zijn de startkosten hoger. Ook het aantal pagina’s in je fotoboek bepaalt voor een belangrijk deel de prijs. Als je een fotoboek maakt met 20 pagina’s is de prijs van hetzelfde formaat en type fotoboek een stuk lager dan met 100, 200 of zelfs 400 pagina’s. Daarnaast zijn er diverse extra opties die invloed hebben op de prijs, zoals het toevoegen van beschermhoeken, afwerking van het papier met hoogglans coating en / of afdruk op platliggend- / Premium Lay-Flat fotopapier. Kortom: een fotoboek maken kan met ieder budget en je kunt het zo voordelig of juist luxe en kostbaar maken als je zelf wil.

Tip: We hebben vaak leuke aanbiedingen met scherpe kortingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wat is het beste fotoboek om te maken?
Wat het beste fotoboek is om te maken, is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het formaat, de papiersoort en de afwerking bepalen voor een groot deel het eindresultaat. Bij de meeste fotoboeken kan je kiezen voor verschillende uitvoeringen, zo ook bij onze populairste fotoboeken: het Liggend Fotoboek L (A4-formaat) en het Vierkant Fotoboek 30 x 30 cm. Zelf vinden we deze fotoboeken het mooist als wordt gekozen voor afdruk op Premium Lay-Flat fotopapier (Fujifilm fotopapier). Deze fotoboeken vallen volledig vlak open en worden zo gedrukt dat de beelden naadloos in elkaar overlopen; bovendien is de afdruk van fotografische kwaliteit.

Reviews van klanten geven vaak een goed beeld van wat het beste fotoboek is. Weten hoe klanten Fotoboeken.nl beoordelen? Lees de ervaringen op de website van de Feedback Company.

Hoe kun je een fotoboek maken?
Met een aantal stappen kun jij eenvoudig online jouw eigen fotoboek maken. Op Fotoboeken.nl kan je een fotoboek maken met de online software (beschikbaar voor ieder apparaat) of met een desktop-versie (gratis te downloaden voor Windows en Mac). Vervolgens selecteer je de gewenste foto’s, kies je het type en formaat fotoboek en ga je aan de slag. Je kan zelf teksten in het fotoboek toevoegen en de software bevat veel leuke achtergronden, plakboek-items, kaders en maskers om je fotoboek nog creatiever op te maken.

Kan ik zelf een fotoboek maken?
Met de fotoboeken-software op Fotoboeken.nl kan iedereen zelf een fotoboek maken. Je bepaalt natuurlijk zelf welk fotoboek je maakt en kan deze volledig naar eigen inzicht ontwerpen, met je eigen foto’s en teksten. Uiteraard bevat het programma veel handige hulpmiddelen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zoals kant-en-klare paginastijlen. Als je klaar bent met het opmaken van je fotoboek, bekijk je eerst een digitaal voorbeeld voordat je bestelt. Daarna drukken wij het fotoboek voor je af en laten de bestelling bij je thuis afleveren.

Waar kun je een fotoboek laten maken?
Je kunt natuurlijk naar een fotowinkel gaan om een fotoboek te laten maken, maar het is uiteraard veel makkelijker om dit online te doen. Je kunt dan vanuit je luie stoel een fotoboek maken en bestellen. Op Fotoboeken.nl vind je gebruiksvriendelijke software met allerlei handige tools om je eigen fotoboek te ontwerpen. Dat kan vanaf een smart phone, tablet, laptop- of desktopcomputer.

Hoeveel foto’s per fotoboek?
Bij het fotoboek maken kies je zelf hoeveel foto’s je wil gebruiken. Hoeveel foto’s er in het fotoboek passen, hangt af van het type en formaat boek dat je kiest, maar vooral ook van de pagina-indeling. Kies je voor een fotoboek met 20 pagina’s en één foto per pagina, kom je uit op totaal 20 foto’s. Maar ga je voor een fotoboek met 400 pagina’s en vier, zes of zelfs 10 foto’s per pagina, dan kun je duizenden foto’s kwijt. Hoeveel foto’s er in een fotoboek passen, bepaal je dus eigenlijk zelf.

Hoe lang duurt het om een fotoboek te maken?
Een fotoboek maken kan binnen enkele minuten, maar het is ook mogelijk om er langer de tijd voor te nemen. Hoe lang je doet over het opmaken van een fotoboek, is volledig afhankelijk van hoeveel werk je er zelf in stopt. Ben je klaar met het opmaken van je fotoboek en plaats je een bestelling, dan hebben wij gemiddeld 4-5 werkdagen nodig voor de productie. Uiteraard houden we je op de hoogte en sturen we je een bericht zodra de bestelling wordt verzonden.

Is Fotoboeken.nl betrouwbaar?
Fotoboeken.nl bestaat sinds 2008 en is een betrouwbare webshop. Ter ondersteuning van de kwaliteit en betrouwbaarheid is Fotoboeken.nl een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk; het grootste webshop-keurmerk van Nederland en Europa. Fotoboeken.nl is onderdeel van Telstar Photo Products B.V. (KvK-nummer 55507611), gevestigd in Delft (Zuid-Holland). Reviews van klanten geven ook vaak een goed beeld van de betrouwbaarheid van een webshop; reviews over Fotoboeken.nl zijn te vinden op de website van de Feedback Company.

Een fotoboek maken in een paar stappen