Fotoboek Vierkant 21×21 cm

//Fotoboek Vierkant 21×21 cm
Fotoboek Vierkant 21×21 cm 2018-02-19T08:54:07+00:00

Fotoboek Vierkant 21 x 21 cm

Het Fotoboek 21 x 21 cm is een handzaam vierkant album. Prima geschikt voor het vastleggen van een bepaalde gebeurtenis, een speciale dag of mooie vakantie.

Nu beginnen
Nu beginnen
Prijzen en specificaties
Papier, afwerking & extra opties
Type papier
Afwerking papier
Beschermhoeken
Schutvellen
Leeslint
Omslagen
Type papier
Premium Lay-Flat of standaard papier

Fotoboeken afgewerkt met Pemium Lay-Flat papier vallen volledig vlak open en worden zo gedrukt dat de beelden naadloos in elkaar overlopen. Premium Lay-Flat papier is dikker (380 grams) dan het standaard papier (200 grams), uitermate geschikt voor grote doorlopende beelden en beschikbaar t/m 120 pagina’s. Boeken gedrukt op standaard papier worden traditioneel gebonden.

Premium Lay-Flat papier
Premium Lay-Flat

€ 0,45
per pagina

Gewoon papier
Standaard papier

€ 0,40
per extra pagina

Afwerking papier
Fotopapier, hoog- of zijdeglans coating

Voor een uitermate professionele uitstraling kun je fotoboeken laten drukken op fotopapier (190 grams Premium Photo Paper). Het fotopapier biedt hoogverzadigde afdrukken dankzij de optimale inktdekking en geeft afdrukken een fotografische kwaliteit. De zijdeglanzende toplaag reproduceert een afwerking waar professionele fotografen traditioneel altijd de voorkeur aan hebben gegeven. Met hoog- of zijdeglans coating (niet beschikbaar in combinatie met Premium Lay-Flat papier) kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt op standaard papier zonder coating hebben een matte uitstraling.

Geen afbeelding beschikbaar
Fotopapier

€ 0,50
per pagina

Hoogglans coating
Hoogglans coating

€ 0,20
per pagina

Zijdeglans coating
Zijdeglans coating

€ 0,20
per pagina

Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig

€ 3,95

Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig

€ 3,95

Schutvellen
Standaard, zwart of wit

Fotoboeken kunnen worden voorzien van een aangepaste kleur schutvel. Naast de standaard afwerking (gebroken wit) kun je kiezen uit zwarte of hagelwitte schutvellen. De schutvellen worden toegevoegd voor de eerste en na de laatste pagina van het fotoboek.

Schutvel gebroken wit
Standaard
Schutvel zwart
Zwart

€ 1,95

Schutvel hagelwit
Hagelwit

€ 1,95

Leeslint

Het toevoegen van een leeslint geeft nét wat extra uitstraling aan een fotoboek en is bovendien handig om te weten waar je bent gebleven.

Leeslint
Standaard

€ 1,95

Omslagen
Foto omslag, standaard omslag of omslag met venster

Een fotoboek met foto omslag kun je voorzien van je eigen foto’s en teksten (zowel de voor- als achterkant). Daarnaast kun je voor een professionele en stijlvolle uitstraling ook voor een standaard omslag of omslag met venster kiezen. De standaard omslagen en omslagen met venster zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Foto omslag
Foto omslag

€ 4,00

Antraciet
Antraciet
Baby Blauw
Baby Blauw
Baby Roze
Baby Roze
Blauw
Blauw
Donker Rood
Groen
Groen
Oranje
Paars
Paars
Parel Wit
Parel Wit
Rood
Rood
Zilvergrijs
Zilvergrijs
Zwart
Zwart
Prijzen en specificaties

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

Onze fotoproducten zijn regelmatig in de aanbieding dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van aanbiedingennieuws en updates.

Inschrijven