Verzamelband

De Verzamelband is een fotoalbum met extra brede rug zodat er tot wel 160 pagina’s in passen. Omdat de verzamelband bijna vierkant is lijkt het het meest op de traditionele fotoalbums waarin je vroeger de foto’s plakte.

Prijzen, opties & specificaties
Afwerking papier
Hoogglans coating

Met hoogglans coating kies je voor een luxe uitstraling, maar ook meer contrast en kleurdiepte. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de pagina’s minder snel krassen en zijn de pagina’s afneembaar met een droge doek. Boeken gedrukt zonder coating hebben een matte uitstraling.

Hoogglans coating
Hoogglans coating

€ 0,40
per pagina

Geen coating
Geen coating

Beschermhoeken

Zilver- of goudkleurig

Je kunt ervoor kiezen om de omslag (zowel de foto omslag als de standaard omslag) te voorzien van goud- of zilverkleurige beschermhoeken. Naast de mooie uitstraling is de kaft hiermee beter beschermd tegen beschadigingen.

Beschermhoeken goudkleurig
Goudkleurig

€ 3,95

Beschermhoeken zilverkleurig
Zilverkleurig

€ 3,95

Losse bladen en los foto omslag

Losse bladen om bestaande albums aan te vullen of een los omslag om losse bladen in te doen

Omdat de Verzamelband een navulbaar boek is, kun je ook losse bladen bestellen om je fotoboek mee aan te vullen. Het fotoboek wordt gebonden met busschroeven, welke gemakkelijk zijn los te maken waardoor je eenvoudig meer pagina’s aan het fotoboek kunt toevoegen. Naast losse bladen kun je ook een los foto omslag bestellen.

Losse bladen (voor navulbare fotoboeken)
Losse bladen

20 pagina’s
€ 21,45

Geen afbeelding beschikbaar
Los foto omslag

per stuk
€ 27,50

Omslagen
Foto omslag of standaard omslag

Een fotoboek met foto omslag kun je voorzien van je eigen foto’s en teksten (zowel de voor- als achterkant). Daarnaast kun je voor een professionele en stijlvolle uitstraling ook voor een standaard omslag of omslag met venster kiezen. De standaard omslagen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Fotoboek XL met foto omslag
Foto omslag
Stijlvol Zilver (navulbaar)
Stijlvol Zilver
Prijzen en specificaties