Fotoboek Vierkant 20x30cm

Instructies Groupon-actie

De bij Groupon aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke start met GP301019 en kan worden gebruikt voor het maken van een Fotoboek 30 x 30 cm met 80 pagina’s. De code kan worden verzilverd tijdens het bestelproces.

Extra opties, levering & actievoorwaarden
Hoe het werkt
Een aantal eenvoudige stappen voor het maken van een fotoboek
  • Download en installeer de applicatie of maak het boek online

  • Selecteer het product Fotoboeken › Vierkante fotoboeken › Fotoboek 30 x 30 cm met foto omslag

  • Maak het fotoboek op met foto’s en teksten

  • Plaats een bestelling door op de Winkelwagen te klikken

  • Maak een account en volg de stappen op het scherm

  • Vul in de laatste stap van het bestelproces de code in welke start met GP301019 en klik op Toepassen om de korting te verrekenen

  • Plaats de bestelling, deze wordt binnen 5-7 werkdagen verzonden

Extra opties
Meer pagina’s, platliggend papier & coating

Het fotoboek nog mooier maken? Dat kan! Zo kun je voor 75 cent per pagina het boek aanvullen met meer pagina’s (maximaal 160), ervoor kiezen de pagina’s af te laten drukken op Platliggend Papier of te kiezen voor afwerking met hoogglans coating of Fotopapier.

Foto omslag
Meer pagina’s

€ 0,75
per extra pagina

Platliggend papier
Platliggend papier

€ 0,40
per pagina

Hoogglans Coating
Coating / Fotopapier

€ 0,30 / € 0,85
per pagina

Levering

Alles over de levertijd en verzending

Bij het plaatsen van een bestelling kan worden gekozen voor bezorging (€ 5,15 binnen Nederland / € 9,15 voor België), maar het is ook mogelijk de bestelling bij Fotoboeken.nl af te halen (Pijnacker, Zuid-Holland). De levertijd is 5-7 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Actievoorwaarden
Uitleg over de geldigheid en het inwisselen van de code

De aangekochte Groupon-voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke bij Fotoboeken.nl t/m 21 oktober 2019 is te verzilveren. De kortingscode is geldig op het product Fotoboek 30 x 30 cm met foto omslag en heeft een winkelwaarde van € 80,90 (80 pagina’s). Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Eventueel prijsverschil van extra opties kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.

De kortingscode kan tijdens het bestelproces worden ingevuld waar staat Kortingscode en worden geactiveerd door op Toepassen te klikken. De korting wordt direct verrekend. Per code moet een aparte bestelling worden geplaatst en een code kan slechts eenmaal per bestelling worden verzilverd. Er is geen sprake van resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de code is niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingscodes.

Wil je 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Fotoboeken.nl-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar blijf ook op de hoogte van aanbiedingen, nieuws en updates.