Fotoboek 30 x 30 cm

Instructies WowDeal-actie

De bij WowDeal aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke start met FB2810WOW30 en kan worden gebruikt voor het maken van een Fotoboek 30 x 30 cm met 120 pagina’s. De code kan worden verzilverd tijdens het bestelproces.

Extra opties, levering & actievoorwaarden
Hoe het werkt
Een aantal eenvoudige stappen voor het maken van een fotoboek
  • Selecteer het product [Fotoboeken] > [Vierkante fotoboeken] > [Fotoboek 30 x 30 cm met foto omslag]

  • Maak het fotoboek op met foto’s en teksten

  • Bestel het product door in de software op het [winkelwagen]-icon te klikken

  • Maak een account en volg de stappen op het scherm

  • Vul tijdens de bestelprocedure de kortingscode die begint met FB2810WOW30 in waar staat ‘Kortingscode’ en klik op [Toepassen] om de korting te verrekenen

  • Plaats de bestelling, deze wordt binnen 5-7 werkdagen verzonden

Let op: het programma start automatisch met 20 pagina’s. Uiteraard is het mogelijk pagina’s toe te voegen (of te verwijderen). Je kunt dit doen door bovenin het menu te klikken op [Pagina] > [Toevoegen] of [Pagina] > [Verwijderen].

Extra opties
Meer pagina’s, platliggend papier & coating

De voucher is precies ter waarde van het omschreven type fotoboek. Mocht je téveel leuke foto’s hebben dan kun je ervoor kiezen om bij te betalen voor extra pagina’s. Daarnaast zijn er nog meer keuzeopties, zoals ‘platliggend papier’ (lay-flat) zodat je fotoboek plat op tafel kan liggen of je fotoboek laten voorzien van hoogglans coating voor een luxere uitstraling. Ook is het mogelijk het fotoboek tegen meerprijs af te laten drukken op echt fotopapier (niet beschikbaar in combinatie met platliggend papier) voor een uitermate professionele uitstraling.

Foto omslag
Meer pagina’s

€ 0,55
per pagina

Platliggend papier
Platliggend papier

€ 0,45
per pagina

Hoogglans Coating
Coating

€ 0,25
per pagina

Let op: standaard wordt hoogglans coating aangeboden. Deze optie kan in de eerste stap van het bestelproces worden gewijzigd door bij dit onderdeel te klikken op [Wijzigen]. Kies vervolgens voor “Geen coating” of “Fotopapier”.

Levering

Alles over de levertijd en verzending

Bij het bestellen van je fotoboek kun je ervoor kiezen het te laten bezorgen (€ 4,95 binnen Nederland / € 8,45 voor België), maar het is ook mogelijk om de bestelling bij Fotoboeken.nl op te halen in Pijnacker (Zuid-Holland). De levertijd is 5-7 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Actievoorwaarden
Uitleg over de geldigheid en het inwisselen van de code

De bij WowDeal aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode die te besteden is bij Fotoboeken.nl t/m 28 oktober 2018. De kortingscode is alleen geldig op het product ‘Fotoboek 30 x 30 cm met foto omslag’ en heeft de winkelwaarde van dit product met 120 pagina’s (€ 54,95). De verzendkosten zijn niet inbegrepen; verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95. Uiteraard kunnen extra opties (extra pagina’s, coating, platliggend papier) worden afgenomen; eventueel prijsverschil kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.

De kortingscode kan tijdens het bestelproces worden ingevuld waar staat ‘Kortingscode’ en na het klikken op [Toepassen] wordt de korting verrekend. De kortingscode kan slechts bij plaatsing van één bestelling worden verrekend; er is geen sprake van resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekenend op reeds geplaatste bestellingen en de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingscodes van Fotoboeken.nl. Tijdens een bestelling bij Fotoboeken.nl kan één kortingscode worden verzilverd; wanneer je meerdere vouchers koopt voor het bestellen van meerdere fotoboeken, dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen.

Wil je 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Fotoboeken.nl-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar blijf ook op de hoogte van aanbiedingen, nieuws en updates.