Foto op hout

Een foto afdrukken op hout: een prachtige vorm van wanddecoratie! Het beeld wordt direct op het materiaal geprint waardoor witte en lichte delen transparant op de afdruk zijn, hierdoor is het hout goed zichtbaar.

Prijzen, opties & specificaties
Soorten hout

Foto’s op hout kunnen worden afgedrukt op 3 houtsoorten. Wij drukken foto’s af op vurenhout, ayoushout en multiplex. Vurenhout heeft de meeste tekening en noesten in het hout, de planken zijn 2 cm dik en 10 cm breed (om de 10cm een naad). Vurenhout is alleen geschikt voor binnen. Ayoushout heeft een fijnere structuur (dit hout wordt vaak gebruikt in Sauna’s), de planken zijn 2 cm dik en 10 cm breed (om de 10cm een naad). Ayoushout is geschikt voor binnen en buiten. Een foto op multiplex is voordelig en er zijn geen naden van aansluitende planken. Multiplex is 1 cm dik en alleen geschikt voor binnen.

Multiplex
Multiplex
Vurenhout
Vurenhout
Ayoushout
Ayoushout

ook geschikt voor buiten

Ophangen

Tijdens het bestellen kun je een ophangbeugel bestellen. Deze wordt aan de achterkant, in het midden van het houten frame bevestigd. Zo weet je zeker dat jouw houten paneel strak tegen de muur hangt.

Ophangbeugel
Ophangbeugel

€ 1,95

Prijzen en specificaties