Ben je al aan het nadenken over welke cadeaus je wilt kopen voor de komende feestdagen? Bijvoorbeeld voor Sinterklaas of voor kerst? Laat je inspireren en maak dan gebruik van onze cadeaugids 2021 die speciaal voor de komende feestdagen is. Wij hebben een selectie gemaakt van feestelijke geschenken die enorm populair zijn onder onze klanten. Zo weet jij zeker dat je iemand blij maakt met een fantastisch persoonlijk cadeau.

Attent en persoonlijk: geef een fotoboek cadeau

Fotoboeken zijn enorm populair onder onze klanten om als geschenk weg te geven. Wat is er dan ook beter dan het weggeven van een fotoboek met daarin speciale momenten die voor altijd een herinnering vormen. Verras bijvoorbeeld je ouders of je opa en oma met een mooi fotoboek vol met speciale familiemomenten en wacht op de dankbare en ontroerende blik die daarna volgt. Misschien valt er zelfs wel een traantje bij het zien de foto’s die memorabele momenten tot leven brengen. Er zijn verschillende soorten fotoboeken om uit te kiezen, waarbij onze klanten het vaakste de keuze laten vallen op een liggend fotoboek.

Persoonlijke kalender met foto’s

Het cadeau geven van een persoonlijke kalender met foto’s is zo tegen het einde van het jaar met de feestdagen in zicht een populair geschenk. Er zijn allerlei leuke ontwerpen beschikbaar om de kalender extra speciaal te maken. Het is bovendien ook een geweldig cadeau als surprise en hint voor een persoon die bijvoorbeeld vaak verjaardagen vergeet. Dat is volgend jaar in elk geval dan niet meer mogelijk met een persoonlijke verjaardagskalender. Een persoonlijke kalender is ook een cadeau dat blijvend een plekje krijgt en daardoor altijd in het oog springt.

Wanddecoratie als geschenk voor de feestdagen

Er zijn allerlei manieren te bedenken, waarop foto’s de basis vormen voor een uniek en origineel cadeau. Zo hebben wij veel klanten die voor de feestdagen de keuze maken om een foto te gebruiken voor wanddecoratie en als geschenk weg te geven. Net als bij het maken van een fotoboek of kalender roept een foto als wanddecoratie bijzondere herinneringen op. Bij ons heb je wat dat betreft allerlei mogelijkheden, zoals het laten afdrukken van een foto op canvas net als op hout of op plexiglas. Maak herinneringen levendig en geef het moment voor altijd een plek in het leven van een ander die je dierbaar is.

Stuur een persoonlijke kerstboodschap

Vier je geen Sinterklaas en doe je met kerst ook niet aan cadeautjes? In dat geval is er nog een andere leuke manier om je dierbaren te verrassen. Stuur een persoonlijke kerstboodschap op een kaart met een speciale foto. Het is bijvoorbeeld populair om met je gezin op de foto te gaan en deze op een wenskaart af te laten drukken om naar familie en vrienden te sturen. Of zet anders je hond of kat op de foto met een kerstmuts op. Je hebt de keuze tussen het versturen van vlakke wenskaarten of gevouwen wenskaarten met foto.

Het is altijd lastig om cadeaus voor de feestdagen te bedenken, maar met deze cadeaugids weet je zeker dat je goed zit. Iedereen vindt het leuk om een persoonlijk geschenk te ontvangen waar tijd en moeite voor is genomen. Daarmee maak je dan ook pas echt indruk en zorg je voor een lach of een traan.