De basis van elke kalender vormt een systeem om tijd in te delen in bepaalde perioden, zoals dagen, weken, maanden en jaren.

Kalenders komen in je dagelijkse leven op allerlei manieren van pas. Bijvoorbeeld om alle belangrijke verjaardagen op een verjaardagskalender te noteren, zodat je deze niet vergeet.

Een jaarkalender biedt wat dat betreft een handig overzicht, zoals op welke dag een bepaalde datum valt of om de weken naar je vakantie af te tellen. Kalenders zijn er natuurlijk in allerlei vormen, maar heel bijzonder is het wat dat betreft om je eigen persoonlijke kalender te maken, zoals een fotokalender.

Kalender eigen ontwerp feest

Dit is het perfecte moment om je kalender te maken

Het nieuwe kalenderjaar staat voor de deur en dit is dan ook een perfect moment om je eigen jaarkalender, verjaardagskalender of fotokalender te maken. Zo eindig je het jaar op een leuke manier en start je een nieuw jaar met het vullen van je kalender. Het is natuurlijk ook geweldig om een kalender met foto’s cadeau te geven.

Ontwerp en startmoment eenvoudig te kiezen

Alle kalenders zijn bij Fotoboeken.nl gemakkelijk te maken en naar je eigen wens samen te stellen. Er zijn allerlei leuke ontwerpen om een keuze uit te maken en er zijn eveneens variaties in het formaat van de verschillende kalenders. Als je een kalender gaat maken, heb je zelfs de mogelijkheid om een eigen startdatum te kiezen.

Kalenderopties

Op een verjaardagskalender kan je de namen van vrienden en familie direct digitaal toevoegen. Vind je het leuker om deze handmatig op te schrijven dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Simpel online of via download

De kalenders in ons aanbod zijn gemakkelijk online te maken op je desktop, tablet of mobiel, maar een download is eveneens beschikbaar. Overigens is het ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken. Wij raden dan wel aan om dat op je desktop te doen.

Bepaal zelf het aantal foto’s per maand

Je geeft je kalender op een geheel eigen manier vorm door onder meer rekening te houden met het aantal foto’s. Je kan bijvoorbeeld zelf bepalen of je per maand één foto in de spotlights zet of een combinatie van foto’s, zoals twee, drie, vier of zelfs vijf foto’s. Op deze manier kan je een bepaalde gebeurtenis met meerdere foto’s tot de verbeelding laten spreken om herinneringen op te roepen.

Voeg gemakkelijk gebeurtenissen toe

Naast het toevoegen van foto’s voor je jaarkalender, verjaardagskalender of fotokalender is dat eveneens mogelijk met gebeurtenissen. Bijvoorbeeld door een voor jou speciale dag toe te voegen of om ook standaard feestdagen op de kalender op te nemen. Super handig!

Gebeurtenis toevoegen

Stap voor stap je eigen fotokalender

Je weet nu wat er allemaal mogelijk is om je kalender met foto’s en gebeurtenissen te personaliseren. Dan is het tijd om met je eigen kalender te beginnen. De eerste stap is het kiezen van het type kalender, zoals een verjaardagskalender of fotokalender. Daarna selecteer je het formaat en maak je de kalender online of via de download.

Je kiest dan eerst een ontwerp of maakt er eventueel zelf een. Daarna personaliseer je de kalender naar keuze met je eigen foto’s, toevoegen van gebeurtenissen, namen en feestdagen. Klaar? Dan bestel je de originele kalender online voor jezelf of om als origineel en leuk cadeau weg te geven. Heb je vragen, neem dan contact met ons, we helpen je graag verder!