Terug van vakantie, maak dan je vakantie fotoboek

De vakantie is weer voorbij, maar de herinneringen nog niet. Het is leuk om terug te kijken op een fijne vakantie en dat is extra bijzonder als je er beeld bij hebt. Een fotoboek laten maken van de mooiste momenten, biedt de gelegenheid om je vakantie op een unieke manier opnieuw te beleven. Als je bij ons een fotoboek laat maken, is het zelfs mogelijk om er extra levendige foto’s in op te nemen met een optimale kleurnauwkeurigheid en kwaliteit. Daar is onze software met de Perfectly Clear technologie uitermate geschikt voor.

Fotoboek laten maken met fotoverbetering

Er zitten altijd vakantiefoto’s tussen die net niet helemaal perfect zijn. Bij het maken van een vakantie fotoboek met toepassing van de Perfectly Clear technologie, breng je daar verbetering in aan. Deze technologie voor fotoverbetering voorziet automatisch in correcties van een afbeelding. Daardoor ben je verzekerd van foto’s met een levendige uitstraling en van een hoge kleurnauwkeurigheid. Het voordeel is bovendien dat je helemaal geen ervaring hoeft te hebben met welk fotobewerkingsprogramma dan ook. Op deze pagina leggen we precies uit hoe je deze functie gebruikt in de Fotoboeken.nl-editor. Een fotoboek laten maken van je vakantie met hoge kwaliteitsfoto’s is hierdoor zeer toegankelijk en gemakkelijk voor iedereen. Hieronder zie je een voorbeeldfoto welke met de Perfectly Clear technologie en één druk op de knop sterk verbeterd is. Probeer het ook en zie wat het met jouw foto’s doet!

Originele foto

Foto verbeterd met Perfectly Clear technologie

Geen extra kosten

Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden als je met de toepassing van fotoverbetering een fotoboek laat maken. Dat is dus helemaal perfect voor de vakantiefoto’s die je graag ziet, maar die net even wat minder goed gelukt zijn. De kwaliteit van de foto’s die minder goed zijn gelukt, gaat met fotoverbetering sterk vooruit. Overigens is de keuze helemaal aan jou. Wil je fotoverbetering voor alle foto’s of voor enkele vakantiefoto’s? Je kan zelf kiezen bij welke foto je graag de kwaliteit verbeterd ziet. Let dan wel even op dat je bij de betreffende foto’s even het vinkje aanzet. Het is namelijk niet zo dat fotoverbetering automatisch van toepassing is voor alle foto’s die in je vakantiefotoboek komen.

Ruime keuze uit fotoboeken

Naast de zekerheid dat de kwaliteit van je foto’s een stuk verbetert met Perfectly Clear en de kleuren een stuk helderder en gedetailleerder uitkomen, zijn er nog veel meer voordelen. Zo voorziet Fotoboeken.nl in een ruime keuze uit het laten maken van fotoboeken. Het is bijvoorbeeld onder meer mogelijk om voor een liggend of een staand vakantiefotoboek te kiezen. Een andere optie is het laten maken van een vierkant fotoboek of van een spiraal fotoboek.

Navulbaar fotoboek laten maken

Ga je vaker op vakantie en ben je gek op vakantiefoto’s maken om deze terug te kijken? In dat geval is het ook mogelijk om een navulbaar fotoboek te laten maken met uiteraard de keuze voor fotoverbetering. Het voordeel van een navulbaar vakantiefotoboek is dat het een losbladig systeem betreft. Dat betekent dat je na de volgende vakantie weer verder kan gaan met het vullen van je vakantiefotoboek. Daarbij is het mogelijk om extra pagina’s te bestellen. Ook voor deze optie geldt dat er meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn om een keuze uit te maken.

Vakantiefoto’s selecteren

Heb je de vakantiefoto’s al geselecteerd? Als dat nog niet het geval is, bekijk dan op je gemak alle leuke foto’s en maak een selectie. Bij het maken van een fotoboek is het handig als je de foto’s ook alvast op volgorde zet. Bijvoorbeeld door de foto’s van het begin van de vakantie vooraan te zetten en zo verder te werken tot het einde van je vakantie. Ga alvast aan de slag en laat een fotoboek maken om je mooiste vakantieherinneringen te bewaren.