Nu het einde van de zomervakantie nadert, komen vele vakantiegangers weer terug of zijn alweer aangekomen in Nederland. Vaak met een paar honderd foto’s op de telefoon of op camera. Klinkt dat herkenbaar? Een ideale manier om deze foto’s te sorteren is door er een vakantie fotoboek van te maken.

Met de smartphones en camera’s van tegenwoordig kun je prachtige vakantiekiekjes schieten. Pittoreske straatjes, gezellige terrasjes, een vergezicht, zonsondergang of een groepsfoto; niets is zo bijzonder als memorabele momenten vastleggen op beeld om deze later terug te kijken. Op vakantie geniet je samen met bijvoorbeeld je gezin, partner of vrienden van een onvergetelijke tijd. Extra mooi is het dan als je de foto’s kunt inzien om herinneringen op te halen of ze te presenteren aan visite.

Foto’s laten afdrukken in een vakantieboek

Op fotoboeken.nl kun je een prachtig vakantie fotoboek naar wens maken. Zo hebben we een handzaam vierkant fotoboek, staand, liggend, navulbaar of spiraalboek. Selecteer jouw voorkeur voor een vakantie fotoboek. Je kunt direct aan de slag met je eigen foto’s en teksten. Maak hem op de laptop of computer via een browser of door middel van het downloaden van de software. Kies uit verschillende soorten fotopapier, afwerking, beschermhoeken en de omslagen. Et voilà, jouw vakantie fotoboek is een feit!

Premium Lay-Flat vakantie fotoboek

Uiteraard wil je dat jouw foto’s goed uitkomen en mooi gepresenteerd worden. De kleuren wil je zo duidelijk mogelijk laten weergeven, net zoals je je op dat moment besloot om het op beeld vast te leggen. Al onze fotoboeken zijn natuurlijk mooi, maar onze nieuwe Premium Lay-Flat fotoboeken zijn perfect voor het afdrukken van de vakantiefoto’s. Het geeft een uitermate professionele uitstraling doordat de vakantiefoto’s worden afgedrukt op Fujifilm fotopapier. Dit is verkrijgbaar in zijdeglanzend en hoogglanzend fotopapier.

De vakantie fotoboeken vallen volledig vlak open en heeft daardoor naadloos doorlopend beeld. Ideaal voor het doorlopende beeldmateriaal. Het Premium Lay-Flat fotopapier is dikker dan het standaard papier. Kies je dus voor het vakantie fotoboeken maken met Fujifilm fotopapier, dan is het standaard met foto omslag, minimaal 24 pagina’s en maximaal 100 pagina’s. Maak hier jouw persoonlijke Premium Lay-Flat vakantie fotoboek.

Tips voor het maken van vakantie fotoboeken

Maak een verdeling – Wil je bijvoorbeeld één fotoboek per vakantie? Of wil je een fotoboek van alle zomervakanties en weekendjes weg per zomer? Of wil je bijvoorbeeld de vakantie opdelen in meerdere fotoboeken?

Verzamel en orden de foto’s – Verzamel alle vakantiefoto’s van jouw eigen apparatuur en van jouw medereizigers. Heb je alles verzameld, orden dan jouw foto’s. Welke zijn het mooist, op welke volgorde wil je ze in jouw fotoboek plaatsen? Oftewel maak een selectie. Wil je ze daarna willekeurig plaatsen of wil je het op datum sorteren?

Begin op tijd – Hoe eerder je begint, hoe beter. Zo blijven de foto’s niet te lang liggen en raak je ze ook niet kwijt. Dan kun je gerust na de vakantie door jouw foto’s bladeren. Wellicht inspireer je anderen om je heen met jouw vakantieplannen. Haal de vakantie herinneringen terug met je reisgezelschap.

Waar wacht je nog op? Kies je foto’s en maak vandaag nog je eigen vakantie fotoboeken!