Een fotoalbum is een mooie herinnering aan speciale momenten!

Momenten die je met de grootste zorg digitaal hebt vastgelegd en die je daarna graag wilt vereeuwigen. Met het maken van een fotoalbum zorg je er voor dat de herinnering blijvend is en creëer je een fraai document om nog eens heerlijk doorheen te bladeren. Bovendien is het samenstellen ervan een heel leuke bezigheid waarbij je bijvoorbeeld die fantastische vakantie nog een keer helemaal opnieuw kunt beleven.

Een digitaal fotoboek maken

Bij Fotoboeken.nl kun je met te downloaden software een fraai fotoproduct maken. Dit is ondanks de uitgebreide opmaakopties heel eenvoudig. Je slaat je werk op op je computer en bewaart je projecten en foto’s daar zo lang als je zelf wilt. En als je helemaal tevreden bent en je een papieren uitvoering wil ontvangen, bestel je je fotoboek met een paar klikken bij ons.

Fotoalbum maken op mobiel of tablet

Online maken

Maar we hebben ook een online optie om via je pc, tablet of mobiel de mooiste albums te maken. Daarvoor is een eenvoudige online editor gecreëerd waarmee je snel en simpel alles naar wens kunt instellen en foto’s kunt importeren vanaf je telefoon, tablet, laptop of zelfs vanaf je Facebook- en Instagram-account.

De keuze in kleuren, stijlen en afmetingen van het album en de foto’s is enorm. Wordt het boekwerk A3 liggend of toch A4 (liggend of staand)? En welk type papier kies je bijvoorbeeld en wil je schutvellen en/of een leeslint? En denk eens het gebruik van grote panorama-foto’s in je album. Dit geeft een prachtig effect en maakt van je project echt iets bijzonders. Met Fotoboeken.nl is een fotoalbum maken nog nooit zo simpel n leuk geweest!

Of op de ouderwetse manier…

Wil je echt alles helemaal zelf doen, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Bij Fotoboeken.nl kun je nu namelijk ook eenvoudig je mooiste foto’s snel en voordelig laten afdrukken. Upload ze vanaf je telefoon, tablet, computer of direct vanuit Facebook of Instagram en wij doen de rest. Je kunt kiezen uit formaten van 10 x 10 cm tot maximaal 20 x 30 cm. En dat al vanaf € 0,17 per afdruk en uiteraard altijd in de hoogste kwaliteit.

Diverse formaten foto afdrukken

Aan de slag!

Na je bestelling worden de foto’s binnen 3 werkdagen verzonden en na ontvangst kan het echte werk beginnen en kun je heerlijk aan de slag met het vastleggen van die dierbare momenten en gebeurtenissen. Plak de foto’s in het album en schrijf er teksten bij. Voeg een entreeticket toe van bijvoorbeeld het pretpark waar je bent geweest of een ansichtkaart van dat leuke dorpje. En wat dacht je van de folder van de camping waar je was of plaatjes uit tijdschriften die echt iets toevoegen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in je eigen, met de handgemaakte fotoalbum. En wat een heerlijke tijdsbesteding voor een vrije avond als het buiten met bakken uit de hemel komt. Het resultaat zal in ieder geval borg staan voor vele prachtige herinneringen die je op ieder gewenst moment weer kunt ophalen!

Bekijk de mogelijkheden van foto’s afdrukken bij Fotoboeken.nl.