We zijn blij en trots dat we een nieuwe uitvoering van onze fotoboeken kunnen introduceren: het Fotoboek Premium.

Onderscheidend bij deze nieuwe uitvoering is de unieke bindingstechniek, die ervoor zorgt dat de pagina’s een stuk vlakker openvallen. Het Fotoboek Premium blader je daardoor een stuk makkelijk door en er gaan geen details meer verloren in de vouw, ideaal dus voor panoramische opnamen en dubbelpagina-layouts!

Zo herbeleef je de mooiste herinneringen op een indrukwekkende manier en de stevige, duurzame binding garandeert bovendien dat je fotoboek er na jaren van bladerplezier nog steeds top uitziet.

Standaard binding en Fotoboek Premium

Boven een boek met de standaard binding, daaronder het nieuwe Fotoboek Premium.

De nieuwe Premium-uitvoering is voorlopig beschikbaar voor het Vierkant Fotoboek 30 x 30 cm en het Staand & Liggend Fotoboek L (A4 formaat). We zullen deze uitvoering daarnaast binnenkort introduceren voor een groot deel van de andere formaten.

Alternatief platliggende fotoboeken

Recent zijn we gestopt met het aanbieden van fotoboeken met platliggend papier. Het Fotoboek Premium ligt niet even plat open, maar het is absoluut een goed alternatief en niet onbelangrijk: een stuk voordeliger! Ben je op zoek naar een volledig vlakliggend fotoboek? Kies dan voor één van de Premium Lay-Flat fotoboeken (gedrukt Fujifilm fotopapier). Of je nu jouw laatste vakantie, een speciale gelegenheid of dagelijkse avonturen wil vastleggen, het Fotoboek Premium biedt de perfecte manier om jouw verhalen te vertellen.

Heb je nog vragen over het nieuwe Fotoboek Premium? Neem gerust contact op met onze klantenservice.