Wij kunnen helaas vanaf heden geen platliggend papier meer inkopen en zijn daarom genoodzaakt om te stoppen met het aanbieden ervan.

Voor projecten die al zijn gestart geldt dat de voorraad voor het Liggend Fotoboek L Platliggend en Staand Fotoboek L Platliggend nog even toereikend is, maar daarvoor geldt dus het principe OP = OP. Voor het Vierkant Fotoboek 30 x 30 cm is de voorraad platliggend papier dusdanig dat we helaas al later deze week stoppen met het aanbieden ervan. Het starten van een nieuw fotoboek met platliggend papier, is niet meer mogelijk.

Uiteraard kan je jouw fotoboeken gewoon bestellen op standaard papier of op Premium Lay-Flat fotopapier (Fujifilm fotopapier, ook volledig vlakliggend). Daarnaast werken we hard aan een alternatief voor het platliggend papier en verwachten hier binnenkort meer over te kunnen vertellen!

Wij begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn voor trouwe klanten die regelmatig gebruik maken van dit type papier, onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor ontstaat.

Mocht je nog vragen hebben over deze verandering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de klantenservice.

Update mei 2024

De voorraad platliggend papier is op en daarom zijn de producten met dit type papier niet meer verkrijgbaar. Recent hebben we het Fotoboek Premium geïntroduceerd; misschien een interessant alternatief!