Instagram staat vol met hippe influencers die poseren op de leukste en meest Instagram-waardige locaties. Je moet ze natuurlijk maar net weten te vinden, die Instagrammuurtjes. Om het je iets makkelijker te maken hebben wij er alvast 5 op een rij gezet.

Amsterdam – De Pijp | Wall gallery

De bruisende wijk de Pijp staat bekend om alle cafés en restaurants. Bij de Wall Gallery in de Frans Halsstraat 64 vind je deze fotogenieke muurschildering. Door het uitnodigende bankje onder de schildering weet je eigenlijk al dat het de bedoeling is om hier foto’s te nemen.

Amsterdam - De Pijp | Wall gallery

Almere – La defense

Het bedrijfsverzamelgebouw La Defense ligt in een klein kantorenpark in Almere aan de Willem Dreesweg 14 – 24. Van de buitenkant is het een strak grijs gebouw en lijkt het niet bijzonder. De binnenwanden bestaan echter uit reflecterend glas waardoor het zonlicht vrij spel heeft en je hier de meest surrealistische foto’s kunt schieten.

Almere - La defense

Rotterdam – De Hofbogen

Je hebt vorig jaar vast wel de roze Instagram muur voorbij zien komen op Instagram. Deze muur is inmiddels weg, maar de Rotterdamse kunstgalerie en agency Opperclaes hebben ondertussen voor een fleurige vervanger gezorgd.

Rotterdam - De hofbogen

Rotterdam – De Luchtsingel

De Luchtsingel is een brug die Rotterdam Noord verbindt met Rotterdam Centrum. De felle gele kleur van de brug leent zich perfect voor de meest vrolijke foto’s.

Rotterdam - De luchtsingel

Groningen – Reitdiephaven

Als je dacht dat je alleen in het buitenland leuke gekleurde huisjes kunt vinden heb je het mis. Zoek het dichter bij huis en ga naar Reitdiephaven in Groningen. Dit haventje aan de rand van de stad is niet alleen fotogeniek maar bezorgt je ook nog eens een echt een vakantie gevoel.

Groningen - Reitdiephaven

Wist je trouwens ook dat je bij het maken van je fotoalbum en alle andere producten meteen je foto’s vanuit Instagram kunt importeren? Probeer het ook eens!