Beste kwaliteit fotoalbum test 2017Fotoboeken.nl nummer 1 op het gebied van kwaliteit

In de jaarlijkse fotoalbum-test van Tipsfotoalbummaken.nl is Fotoboeken.nl als beste getest op het gebied van kwaliteit en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

In de fotoalbum-test zijn 33 aanbieders vergeleken op diverse aspecten, waarvan kwaliteit van het eindproduct natuurlijk één van de belangrijkste is. Bij de test heeft een onafhankelijk panel de fotoboeken van alle aanbieders beoordeeld. Daarbij is gekeken naar aspecten als afdrukkwaliteit, afwerking van cover en binnenkant, papier en kleuren van de foto’s. Het gezamenlijke beeld van deze personen – die de producten onafhankelijk van elkaar hebben beoordeeld – is gebundeld en dit heeft geleid tot een totaalbeoordeling per aanbieder op kwaliteit waarin Fotoboeken.nl op nummer 1 is geëindigd.

We besteden veel tijd en energie in het continu streven naar perfectie en leveren van optimale kwaliteit & service. Ondanks dat we hier al sinds 2008 mee bezig zijn, werden we vorig jaar voor het eerst in de test van Tipsfotoalbummaken.nl meegenomen en werden toen gezien als verassende nieuwkomer met een top 4-klassering op gebied van de kwaliteit. Dat we dit jaar op kwaliteit als beste worden getest, is natuurlijk een prachtig resultaat dat ons motiveert om door te gaan en ook in 2018 een topklassering te scoren.