Inmiddels zitten we weer bijna aan het einde van het jaar. Voor veel mensen is dit het moment om de balans van het afgelopen jaar op te maken. Terugkijken naar de mooie moment van 2016. Heb je dit jaar een nieuw huis gekocht? Of ben je voor het eerst vader geworden? Allemaal bijzondere gebeurtenissen die je kunt bundelen in een fotojaarboek.

Wat is een fotojaarboek?

Een jaarboek is een tastbare herinnering in boekvorm. Je kunt jouw eigen bijzondere momenten van het afgelopen jaar selecteren en de foto’s terug laten komen in een album of boek. Eventueel kun je de foto’s aanvullen met achtergronden, teksten, inteviews en anekdotes. Zo maak je een prachtig en origineel naslagwerk dat voor altijd bewaard blijft!

Voor wie is een jaarboek?

Een jaarboek is bijvoorbeeld heel erg geschikt voor eindexamenkandidaten of voor leerlingen die groep 8 van de basisschool verlaten. Ook laten veel studentenverenigingen een jaarboek afdrukken. Zo kunnen deze bijzondere momenten voor eeuwig worden vastgelegd in een fotoalbum. Ook voor bedrijven is een jaarboek erg geschikt. Veel bedrijven maken er gebruik van om het afgelopen jaar te presenteren met foto’s, onderschriften en verhalen. Bovendien is het leuk om zo’n boek als cadeau te geven aan alle medewerkers. Er zijn natuurlijk diverse andere redenen om een jaarboek te maken. Wanneer je veel waardevolle privémomenten hebt gehad -zoals een trouwerij, de geboorte van een kind of het behalen van je rijbewijs- dan is het hartstikke leuk om hier een jaarboek van te maken!

Hoe maak je een jaarboek?

Voor het maken van een fotojaarboek kun je heel veel zelf doen. Zo ben jij straks de eigen ontwerper van jouw jaarboek! Download snel onze gratis software of ga online aan de slag op onze website. Je vindt hier keuze tussen veel verschillende producten, meer dan 170 verschillende achtergronden, ruim 270 plakboekitems en meer dan 20 kaders.