Fotoboeken zijn handig om herinneringen te kunnen ophalen. Als een gebeurtenis alweer een tijdje in het verleden ligt, is er niets leuker om met foto’s de mooie momenten nog een keer met elkaar te beleven. Op Fotoboeken.nl laten mensen voor allerlei verschillende gedenkwaardige momenten een fotoalbum samenstellen. Dit vonden wij een leuke reden om de meest populaire fotoboeken op een rijtje te zetten. In volgorde van populariteit staan ze hieronder.

Vakantie

Een absoluut populair thema. Het voordeel van een vakantie is dat je vaak veel kiekjes schiet en een fotoalbum daarom makkelijk te vullen is. Er zijn mensen die soms duizenden foto’s maken tijdens hun vakantie. Als het er zo veel zijn dan is het makkelijk en overzichtelijk om de foto’s te bundelen. Een erg leuk idee is om voor het fotoalbum een thema uit te kiezen dat past bij het land waarin jij onlangs op vakantie bent geweest. Ben je het afgelopen jaar naar Spanje geweest? Wat zou je dan vinden van een fotoalbum met een achtergrondthema waarin zon, zee en strand centraal staan?

Geboorte van een kind

Wanneer er een kindje wordt geboren dan horen daar natuurlijk allerlei verschillende fasen bij. Er gebeurt tenslotte ook zo veel! Zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode, het eerste melkflesje… het zijn duizend-en-één momenten om met de camera vast te leggen. Omdat gebeurtenissen elkaar snel opvolgen in een korte periode is het prettig om alles na verloop van tijd nog eens terug te kunnen kijken. De beste oplossing? Maak er een fotoboek van! We merken dat veel mensen dit doen. Hiermee staat deze gebeurtenis op de tweede plek.

Bruiloft

Een bruiloft kan natuurlijk niet zonder fotoalbum! Ze zeggen niet voor niets over deze dag dat het ‘de mooiste dag is van je leven’. De meeste mensen kiezen op deze dag voor een trouwrapportage. Door de foto’s in een album te bundelen kun je gemakkelijk met anderen nog eens nagenieten van jouw bruiloft: bijvoorbeeld wanneer je mensen weer eens tegenkomt op feestjes of familiegelegenheden. Gezellig toch?

Jubilea

Het vieren van een jubileum is een mijlpijl in het leven van iemand. Of het nu gaat om 50-jarig huwelijksfeest of iemand is 25 jaar in dienst van hetzelfde bedrijf. Dit soort momenten wil je voor eeuwig vastleggen! Het kan ook een leuk idee zijn om een jubilaris een fotoalbum cadeau te geven, met daarin een soort tijdlijn van momenten tijdens de afgelopen jaren. We zien dat een jubileum een populaire gelegenheid is voor een fotoboek.

Gedenkwaardige feestjes

De laatste in het rijtje van populaire momenten, dat zijn de feestjes. Wie houdt er nu niet van feestjes? Heb jij een knalfuif gevierd waar over 10 jaar nog over wordt gepraat? Zorg dan dat dit kan met een fotoboek in de hand. Vrijgezellenfeesten, babyshowers, verjaardagen… stuk-voor-stuk zijn het onvergetelijke momenten.

Heb je een andere gebeurtenis dan deze populaire momenten en waarvoor je graag uw foto’s wilt bundelen in een album? Uiteraard kan dat op Fotoboeken.nl.