De dag van de romantiek en de (heimelijke) liefde staat weer voor de deur. Valentijnsdag is het moment om je meest romantische beentje voor te zetten en lekker uit te pakken voor je geliefde.

De winkels liggen vol met bonbons, mokken met liefdesverklaringen en andere prullaria. Leuk hoor, maar niet echt origineel. Wil je echt indruk maken op je valentijn, bedenk dan iets creatiefs. De mooiste verrassingen zijn toch die waar je je tijd, liefde en creativiteit in hebt gestopt. En wat is er mooier dan jullie fijnste herinneringen samen in je creatie te verwerken, bijvoorbeeld in de vorm van een fotocollage?

Een collage maken

Een collage leent zich perfect voor een romantisch valentijnscadeau. Het woord collage komt van het Franse woord ‘coller’ wat plakken betekent. Nu hoef je helemaal niet met een schaar en lijm aan de slag te gaan om een knipsel kunstwerk te maken voor je lief, want je kunt ook gewoon je telefoon, tablet of laptop gebruiken. Wel zo makkelijk, aangezien je foto’s waarschijnlijk ook voornamelijk digitaal zullen zijn.

Verras je Valentijn met een fotocollage

Simpel en snel

Je kunt met onze software gemakkelijk je foto’s samenvoegen tot een geheel. Selecteer eerst een product, bijvoorbeeld een foto op canvas of een foto op hout. Kies daarna het gewenste formaat en importeer het aantal foto’s dat je in je collage wilt verwerken. Nu kun je helemaal los gaan met versieringen, achtergronden, maskers, randjes en foto formaten en vormen. En wie zegt dat je de foto’s recht naast elkaar moet plaatsen? Scheef kan natuurlijk ook. Of over elkaar. Het is maar net wat jij mooi vindt. Leef je lekker uit, tot je het resultaat hebt waar je blij mee bent.

Vertel een verhaal

Met je fotocollage kun je ook een verhaal vertellen, omdat je veel meer kunt laten zien dan met één foto. Kies bijvoorbeeld foto’s van jullie eerste vakantie samen, een gezellig weekendje weg of misschien wel jullie bruiloft. Allemaal prachtige, romantische herinneringen die je op een creatieve manier kunt vereeuwigen als kunstwerkje aan de muur.

Nog meer foto’s?

Heb je te veel foto’s voor een collage, of wil je al je mooie herinneringen samen bundelen en delen? Dan kun je natuurlijk ook een fotoboek maken met daarin al jullie dierbare momenten samen. Zo maak je jullie liefde visueel en mooiste herinneringen tastbaar. Hoe romantisch!